Kamionnal elfoglalhatok két sávot kanyarodás előtt hogyha kis ivben kell kanyarodjak a piros lámpánál, kereszteződésnél?
Nem. Ilyet nem tehetsz. Le kell bontani a lámpát, átalakítani a kereszteződést, vagy ott helyben kisebb kocsira átrakni a teljes rakományt.
Persze, hogy lehet, van, hogy babon - karón, villamossínen keresztül kell átmenni, mert máshogy nem fér el.
De fel van készülve! Én most csinálom a C -t aztán elmélet elött volt egy kérdésem a cr rendszerről ami alap dolog, bármennyire is zöldfülű az ember kérdezni kell ha nem vagy biztos vagy annyira stresszelsz, kötöszködni viszont nem kell inkább drukkolni neki és sok szerencsét kívánni.
Én drukkolok neked kedves kérdező! Írd meg , hogy hogy s mint lett. Pacsi! És persze, hogy átmehetsz, csak elméletben általában nem kell/szabad.
Balra indexel behúzódsz középre, majd jobbra indexel bekanyarodsz jobbra. Én a múlt héten vizsgáztam és semmit nem szólt érte a vizsgabiztos, csak a lényeg, hogy tényleg indokolt legyen.
Sok sikert holnapra!
Az se mindegy, hogy mivel vizsgázol, ha valami rövid Ategóval mész például C-s vizsgán, azzal nem kell levágni nagyon a sávokat. Viszont ha CE forgózsámolyossal, ott már szűk utcáknál kell figyelj, nyergessel pedig mindent le kell vágni, másképp nem férsz el fizikailag.
Hogy sikerült?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!