Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek ezzel elérhető...

Szerintetek ezzel elérhető lenne teljesítménynövekedés?

Figyelt kérdés

Az alany egy peugeot 206 1.1i

Tudom, kapásól autócserével kellene kezdeni, tudom hogy ez egy kis sz.r de ez van most, illetve ehez van kedvem, ebből akarom kihozni a legtöbbet.

A terv:

beépítésre kerülne vagy egy direkt szűrő vagy specifikus sport légszűrő, esetlegesen coolerezve(tudom, nem turbós,nincs nagy hatássfoka, de én ebből akarok sokat kihozni)

nyitott,végig hővédőbandázsolt kipufogó

iridium gyertyák

sztetek?

mellé még kapna könnyítést stb, de így kb ennyi lenne

2018. szept. 11. 23:03
 1/10 anonim ***** válasza:
+-3,2LE
2018. szept. 11. 23:25
 2/10 anonim ***** válasza:

Halottnak a csók...

Inkább add a pénzt az árváknak.

2018. szept. 12. 00:01
 3/10 A kérdező kommentje:
A kocsi 950 kg. Kapásból 30kg simán kiszedhető belőle bentről, és ha mondjuk a dob meg ilyenek full lekerülnek az is még 10-15 kg. 900 kiló+emberre, és egy szlalom versenyre az 1300-as stock kategóriában ez szerintem abszolult jó adat. Ebbol kell kihozni a maxot na...
2018. szept. 12. 06:04
 4/10 anonim ***** válasza:
Mit akarsz coolerezni egy szívó motoron??? XD
2018. szept. 12. 06:29
 5/10 anonim ***** válasza:

Kb semmi értelme, de tényleg.

Direktszűrő minek, több szemét megy a motorba, coolerezés szívóba felesleges és értelmetlen, gyakorlatilag amennyivel növeled a szűrővel a beáramlást annyival csökkented a Coolerrel. Kipufogó ad hozzá 2 lóerőt, ha valami típusspecifikus cuccot veszel és a végig azt jelenti, hogy a leömlőt is cseréled, a hővédő bandázsnak szintén semmi értelme.

Szóval ezekkel a dolgokkal még a gyári, névleges értéket sem éred el újra.

Bármennyire fáj, a fentiek árából kapsz bele egy 1.4-es motort aztán tiporhatod

2018. szept. 12. 06:58
 6/10 D. Brasco ***** válasza:
Inkább rakd tele monster matricával,hiszen annak köztudodttan +5Le...darabja!!
2018. szept. 12. 07:50
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A direkt szűrőtől szebb lesz a hangja és kb. ennyi előnye van. Mindenféle iririum gyertya és egyéb hókuszpókuszok pont neked valók, mert elhiszed, hogy attól erősebb lesz. Van egy rossz hírem: nem. A ne fear matrica felragasztását és a pezsó jel eltüntetését ajánlom, azok plusz lovakat jelentenek.
2018. szept. 12. 08:00
 8/10 D. Brasco ***** válasza:
Jaj 7-es !!Hat persze hogy erősebb lesz a sport gyertyától!Ezt egy ilyen hasonló tunerjóska mint a kérdező egyszer le is vezette nekem,hogy a sport gyertya az nagyobb vagy erősebb(nem is tudom már pontosan hogy fogalmazott)szikrát ad,ami jobban begyújtja a benzint ezáltal erősebb lesz a motor!
2018. szept. 12. 08:10
 9/10 anonim ***** válasza:

Azt a 2-3 lovat, amit nyersz a direkt szűrőn és a nyitott kipufogón, elviszi az értelmetlen intercooler.

Az iridium-gyertya és a hővédőbandázs szinte semmit nem jelent teljesítményben.

2018. szept. 12. 08:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Súlycsökkentésen kívül ne gondolkozz másban, pénzkidobás. Egyébként is gyenge futóműve van a 206-nak, szlalomversenyre biztos nem azzal mennék. Nem erre lett kitalálva, ne erőltesd szegényt öreg napjaira. Örülj, hogy normálisan lehet vele közlekedni, és használd arra, amire való inkább.
2018. szept. 12. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!