Szerintetek ezzel elérhető lenne teljesítménynövekedés?
Az alany egy peugeot 206 1.1i
Tudom, kapásól autócserével kellene kezdeni, tudom hogy ez egy kis sz.r de ez van most, illetve ehez van kedvem, ebből akarom kihozni a legtöbbet.
A terv:
beépítésre kerülne vagy egy direkt szűrő vagy specifikus sport légszűrő, esetlegesen coolerezve(tudom, nem turbós,nincs nagy hatássfoka, de én ebből akarok sokat kihozni)
nyitott,végig hővédőbandázsolt kipufogó
iridium gyertyák
sztetek?
mellé még kapna könnyítést stb, de így kb ennyi lenne
Halottnak a csók...
Inkább add a pénzt az árváknak.
Kb semmi értelme, de tényleg.
Direktszűrő minek, több szemét megy a motorba, coolerezés szívóba felesleges és értelmetlen, gyakorlatilag amennyivel növeled a szűrővel a beáramlást annyival csökkented a Coolerrel. Kipufogó ad hozzá 2 lóerőt, ha valami típusspecifikus cuccot veszel és a végig azt jelenti, hogy a leömlőt is cseréled, a hővédő bandázsnak szintén semmi értelme.
Szóval ezekkel a dolgokkal még a gyári, névleges értéket sem éred el újra.
Bármennyire fáj, a fentiek árából kapsz bele egy 1.4-es motort aztán tiporhatod
Azt a 2-3 lovat, amit nyersz a direkt szűrőn és a nyitott kipufogón, elviszi az értelmetlen intercooler.
Az iridium-gyertya és a hővédőbandázs szinte semmit nem jelent teljesítményben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!