Nagyon kikapok a rendőröktől, ha egy yamaha yz 125-el közlekedek a1-es jogsival?
Figyelt kérdés
2018. szept. 9. 21:30
1/4 anonim válasza:
Nem tudom, miért mindenki a rendőröktől tart. A nedves úton nekicsúszol egy autónak, elgörbül a villa, nem tudsz továbbmenni, az autóban okozol 300ezer forintos kárt, fizetheted zsebből. Ha bárki megsérül, egyből rendőri helyszínelés, 5000 helyszíni bírság, feljelentés, 30-50-es bírság, eltiltás, stb...
2/4 anonim válasza:
Egy kicsit :) csak ne legyél pancser, én 450es rmz-vel jártam, papír rendszám nélkül forgalomban a kezdetekkor :D 19 évesen, utána 21 évesen leraktam az A-t és rendszámos gsxr-t vettem :O
3/4 anonim válasza:
Itt ha van jogsid, ha nincs, nem számít. A motorral van a gond, ami egy crossmotor, vagyis nem kaphat rendszámot, ergó közúton nem mehetsz vele. Nem akarok álszent lenni, mert én is CR 250-el mentem a főúton, de már nem tenném. Egyszer menekültünk 2en crossmotorral a rendőrök elől, nagyon izgi volt, nem mondom, de az idegeimet próbára tette, mégegyszer nem vállalnám be.
4/4 anonim válasza:
Én inkább azon aggódnék, hogy mivel nincsen rajta semmilyen világítás, nehogy nekem jöjjön valaki. Féklámpa nélkül elég nagy az esélyed, hogy valaki belédszálljon hátulról.
Persze a rendőrtől is komoly büntetésre számíthatsz, ha közúti közlekedésre alkalmatlan járművel mászkálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!