Félhetek ezért rendőröktől?
Figyelt kérdés
Ma amikor a városba autóztam,egyszer csak azt vettem észre hogy egy rendőr jön mögöttem,nem villogot vagy ilyesmi csak jött,lehet valahol gyorsabban mentem (bár akkor leintett volna) vagy a matricát szúrta ki a szélvédőn de ha az zavarja akkor is leintett volna szerintem.Egy ideig jött mögöttem,valahol lassított ott lemaradt és másik irányba ment.Lassan fél éve van jogsim,de még sose volt igazoltatásom,félhetek kicsit ezért tőlük ? Nem utálom amúgy őket,meg sose követtem el bűncselekményt,én is rendőr akartam lenni,de sose leszek olyan fizikai állapotban hogy felvegyenek.2018. jan. 4. 12:20
1/14 anonim válasza:
Végülis most miért akarsz félni a rendőröktől?
2/14 anonim válasza:
anyám, de beteg...ajánlok egy szakorvost a kezelésedre, mert ez már üldözési mánia...
3/14 anonim válasza:
Bármilyen hihetetlen a rendőrök is közlekedhetnek az utakon. Nyilván így jutnak el ha valahova hívják őket. Vagy egyszerűen csak járőröztek. Nem pont utánad mentek, csak mentek valahova.
4/14 A kérdező kommentje:
Azért azt nem hiszem hogy paranoid lennék.
2018. jan. 4. 12:37
6/14 anonim válasza:
igen, így szokták ellenőrizni a gumik állapotát de ezek szerint nálad minden rendben volt ezért nem piszkáltak
7/14 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam,a kórháznál picit meghajtottam az autót,de rögtön lassítottam is,mert egy idős hölgy a kereszteződésben bizonytalankodott,ott én is elégé elbizonytalanodtam,de a rendőr meg pont azután állt be mögém.
2018. jan. 4. 12:58
8/14 anonim válasza:
A rendőrnek nem lehet arra dolga mint neked? :)
Velem nemrég fordított felállás volt. Vasárnap este 10-kor teljesen kihalt utcán rendőrautó haladt előttem. Én pedig szépen követtem km-eken át, mert ő is pont arra ment. Őszintén meg se fordult a fejemben, hogy direkt le kéne maradnom, vagy másfelé mennem, mert még kiszállnak és letartóztatnak mert mögöttük haladtam. :)
9/14 D. Brasco válasza:
Te írkáltad ki az összes többi ilyen kretén rendőrös kerdest??hogy elmentek mellettem/jöttek utánam/kinnt alltak az ut szelesn stb,es hogy lehet ebből problémám?
Tenyleg kezeltesd magad!
10/14 A kérdező kommentje:
Azokat nem én értem,én csak ezt az 1 kérdést írtam ki.
2018. jan. 4. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!