Féltek a rendőröktől?
a rendőr is csak ember.
ha nincs igaza miért ne szólnék vissza?
persze intelligensen
nem tom mért de én félek
pl. ha megyek és látom h távolabb igazoltat inkáb lefordulok csak h nem találkozzak vele. amugy az autoval és papirokkal mindnen rendben van de egyfolytában csak azt hallom h ilyen szemét volt meg olyan kötekedös és inkább elkerülöm öket. de félre ne értsen senki nem álltalánositani akarok!
a visszaszolásra meg anyit h én inkább egy rendörrel se állnék le vitatkozni mert ugyis én huznám a rövidebbet
20:46 vok
amugy a kérdést feltevö redör?:d
én csak a tapasztalataimat írtam meg.
ha nem tetszett nekem sem valami, és közöltem, még ebből sosem származott 'bajom'..
'a rendőr is csak ember' válaszoló voltam..
nem néztem az időt..:)
Nem félek,mert ha olyan nagyszájú megjegyzem az arcát és a civil kocsiját galyra teszem.Egy kis kronofág és már kész is a műsor.
Amugy sokszor van olyan,hogy sietek valahova,és látom ,hogy az t szélén állnak,akkor elmegyek másfele csak,hogy ne kelljen ott mutaogatni minden féle sz'rt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!