Félhetek ezért rendőröktől?
Figyelt kérdés
Ma amikor a városba autóztam,egyszer csak azt vettem észre hogy egy rendőr jön mögöttem,nem villogot vagy ilyesmi csak jött,lehet valahol gyorsabban mentem (bár akkor leintett volna) vagy a matricát szúrta ki a szélvédőn de ha az zavarja akkor is leintett volna szerintem.Egy ideig jött mögöttem,valahol lassított ott lemaradt és másik irányba ment.Lassan fél éve van jogsim,de még sose volt igazoltatásom,félhetek kicsit ezért tőlük ? Nem utálom amúgy őket,meg sose követtem el bűncselekményt,én is rendőr akartam lenni,de sose leszek olyan fizikai állapotban hogy felvegyenek.2018. jan. 4. 12:20
11/14 A kérdező kommentje:
nem én írtam*
2018. jan. 4. 14:47
12/14 anonim válasza:
Sajnállak kérdező, gondolom sokszor vagy nyugtalan állapotban.
13/14 anonim válasza:
Meghajtottam a gépet a féléves jogsival a lakkot területen belül aztán meg teleraktam a gatyát a csúnya rendőrbácsik miatt? Mellesleg milyen matrica miatt gondoltad hogy még állítanak? Esetleg valami ACAB szintű dolog?
14/14 anonim válasza:
Nem értem a kérdést? Nem állított meg akkor mi a para? A kocsi rendbe van? Neveden van? Biztosításod van? Van rajta illegális átalakítás? Ha minden rendbe van nem csinálnak semmit, redszámod lekérdezteék gondolom rendbe volt minden ezért meg se állítottak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!