Miért nem szeretik annyian a LADÁT? Most NEM a Vestára. Stb-re gondolok.
Mégis mi szerethető van bennük?
Silány minőség, fapad, megbízhatatlan, gyenge és még lehetne sorolni.
Valakinek van/volt Ladája? Mert ha senkinek, akkor elmondok egy dolgot.
A Ladában van klíma!
És ez mégis kit érdekel?
A mai kocsikban meg légzsák és gyűrődési zóna.
Retro kocsinak, hobbinak jó, másra nem. Esetleg fát lopni az erdőből.
12.
Volt kettő, egyik se sokáig.
Klíma? :D
Jó!! Köszönöm a válaszokat, nem ennyire lebecsmérő válaszokat vártam!
Azért nem tetszik SENKINEK mert 20-30 éves technológia? Vagy azért mert évente 2-szer kell szervízbe vinni, a mai kocsikat meg évente 5-8-szor?!?! Vagy azért mert nem szervós, kívánom hogy egyszer follyon el a szervóolajotok, na és akkor hánnyatok a LADÁKTÓL!!!!
20-30 éves technika? :D Egy F Astra vagy egy 3-as golf az 20-30 éves, A lada az inkább 50 éves...
Én sem szeretem az új autókat, de attól még a lada egy ipari hulladék volt a korabeli autókhoz képest.
Attól, hogy csak azt ismered még nem lesz jó autó.
Senki nem mondta, hogy nem tetszik a régi Lada, annyit mondtunk, hogy napi használatra alkalmatlan már a kora miatt is, hobbi autónak kiváló, de az egy másik kategória.
Az, hogy te bizonyos korlátok között használod a Ladádat, semmit nem változtat azon, hogy megbízhatatlan, állandó használat mellett nem évente kétszer kell szervizelni, de nem is az a lényeg, hogy kell-e vagy nem... miért nem ingáznak száz kilométerekre öreg Ladákkal sem, ugyanígy, mint a többi 30-40 éves autóval sem?
Azért mert nem arra valók. Nem kell ezt túl ragozni, én gyakran látok öreg Ladákat az utakon, de furcsa módon nem kint az országúton, hanem bent a településeken
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!