Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem szeretik annyian a...

Miért nem szeretik annyian a LADÁT? Most NEM a Vestára. Stb-re gondolok.

Figyelt kérdés
És ha nektek nem tetszik akkor írjátok le miért. Ha szeretitek akkor azt írjátok le hogy miért tetszik!
2018. szept. 9. 10:24
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Mégis mi szerethető van bennük?

Silány minőség, fapad, megbízhatatlan, gyenge és még lehetne sorolni.

2018. szept. 9. 14:27
 12/27 A kérdező kommentje:

Valakinek van/volt Ladája? Mert ha senkinek, akkor elmondok egy dolgot.

A Ladában van klíma!

2018. szept. 9. 14:31
 13/27 anonim ***** válasza:

És ez mégis kit érdekel?

A mai kocsikban meg légzsák és gyűrődési zóna.

Retro kocsinak, hobbinak jó, másra nem. Esetleg fát lopni az erdőből.

2018. szept. 9. 14:58
 14/27 anonim ***** válasza:

12.

Volt kettő, egyik se sokáig.

Klíma? :D

2018. szept. 9. 15:12
 15/27 anonim ***** válasza:
A szellőzés, fűtés messze van a klímától, persze az is luxus volt anno, amikor a GAZ, UAZ "begyújtós radiátora" helyett csak egy gombot kellett megnyomni a fűtéshez.
2018. szept. 9. 15:20
 16/27 A kérdező kommentje:

Jó!! Köszönöm a válaszokat, nem ennyire lebecsmérő válaszokat vártam!

Azért nem tetszik SENKINEK mert 20-30 éves technológia? Vagy azért mert évente 2-szer kell szervízbe vinni, a mai kocsikat meg évente 5-8-szor?!?! Vagy azért mert nem szervós, kívánom hogy egyszer follyon el a szervóolajotok, na és akkor hánnyatok a LADÁKTÓL!!!!

2018. szept. 9. 15:44
 17/27 A kérdező kommentje:
Én pedig az újabb kocsiktól szebbet szarok reggelente!!
2018. szept. 9. 15:45
 18/27 anonim ***** válasza:

20-30 éves technika? :D Egy F Astra vagy egy 3-as golf az 20-30 éves, A lada az inkább 50 éves...

Én sem szeretem az új autókat, de attól még a lada egy ipari hulladék volt a korabeli autókhoz képest.

Attól, hogy csak azt ismered még nem lesz jó autó.

2018. szept. 9. 15:54
 19/27 anonim ***** válasza:

Senki nem mondta, hogy nem tetszik a régi Lada, annyit mondtunk, hogy napi használatra alkalmatlan már a kora miatt is, hobbi autónak kiváló, de az egy másik kategória.

Az, hogy te bizonyos korlátok között használod a Ladádat, semmit nem változtat azon, hogy megbízhatatlan, állandó használat mellett nem évente kétszer kell szervizelni, de nem is az a lényeg, hogy kell-e vagy nem... miért nem ingáznak száz kilométerekre öreg Ladákkal sem, ugyanígy, mint a többi 30-40 éves autóval sem?

Azért mert nem arra valók. Nem kell ezt túl ragozni, én gyakran látok öreg Ladákat az utakon, de furcsa módon nem kint az országúton, hanem bent a településeken

2018. szept. 9. 15:59
 20/27 A kérdező kommentje:
Bocsika! Utolsó én a ládámmal a Balatonra lementem kecskemétről és onnan vissza! Semmi baja nem volt! És mindennap használom minimum 20 kilómétert. Kb 29 évesa járgány
2018. szept. 9. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!