15 éves kocsit márkaszervizbe viszek nem fognak kiröhögni?
Miért röhögnének ki?
Rengeteg első tulajos régebbi autót hordanak a márkaszervizbe.
Emellett olyanok is vannank, akik csak abban bíznak vagy arra van szerződésük, nagyon egyedi a hiba, közel van, megbízható, stb.
Ha valakinek mosolyra áll az ajka, akkor az örömet jelez, hogy végre van munka..
Azért jó a márkaszerviz, mert ott nem csodálkoznak semmin, és nem a te autódon fogják megismerni a tipust.
(elvittem a japán kocsimat egy nem márkaazonos de szintén japán márkaszervizbe szervizbe, ahol ki volt írva, hogy az én márkámmal is foglalkoznak..hát kiderült, hogy ilyent még nem láttak, és csak tapogatóztak...sajnos benyeltem, hogy értenek hozzá...hát nem értettek...)
13 éves Opelemet a mi napig (7 éve) márkaszervizbe hordom. Ráadásul második tulja vagyok, garancia lejárta után vettem.
Még soha nem láttam, hogy emiatt röhögnének. Út széli kis no-mane szervizekben nem bízok, ráadásul már lehúztak párszor. A márakeszervizben, legalább tudom, hogy mire számítsak. Inkább legyen 1000Ft-tal drágább a javítás, de ne összetákolva legyen, ami egy hét után szétesik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!