Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 15 éves kocsit márkaszervizbe...

15 éves kocsit márkaszervizbe viszek nem fognak kiröhögni?

Figyelt kérdés
c vectra
2018. szept. 5. 10:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Miért röhögnének ki?

Rengeteg első tulajos régebbi autót hordanak a márkaszervizbe.

Emellett olyanok is vannank, akik csak abban bíznak vagy arra van szerződésük, nagyon egyedi a hiba, közel van, megbízható, stb.

2018. szept. 5. 10:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha valakinek mosolyra áll az ajka, akkor az örömet jelez, hogy végre van munka..

Azért jó a márkaszerviz, mert ott nem csodálkoznak semmin, és nem a te autódon fogják megismerni a tipust.

(elvittem a japán kocsimat egy nem márkaazonos de szintén japán márkaszervizbe szervizbe, ahol ki volt írva, hogy az én márkámmal is foglalkoznak..hát kiderült, hogy ilyent még nem láttak, és csak tapogatóztak...sajnos benyeltem, hogy értenek hozzá...hát nem értettek...)

2018. szept. 5. 10:27
 3/6 anonim ***** válasza:
A magyar autópark átlagéletkora 14 év.
2018. szept. 5. 10:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Kiröhögni biztos nem fognak de az könnyen lehet, hogy te sírni fogsz amikor megkapod a számlát :)
2018. szept. 5. 12:34
 5/6 anonim ***** válasza:

13 éves Opelemet a mi napig (7 éve) márkaszervizbe hordom. Ráadásul második tulja vagyok, garancia lejárta után vettem.

Még soha nem láttam, hogy emiatt röhögnének. Út széli kis no-mane szervizekben nem bízok, ráadásul már lehúztak párszor. A márakeszervizben, legalább tudom, hogy mire számítsak. Inkább legyen 1000Ft-tal drágább a javítás, de ne összetákolva legyen, ami egy hét után szétesik!

2018. szept. 5. 13:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem, ráadásul bármilyen hihetetlen, sokan hordják az egész régi autókat is márkaszervízbe, mert például az olajcsere egyes helyeken semmivel sem dárgább, mint máshol.
2018. szept. 5. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!