13 éves autót érdemes márkaszervízbe vinni?
Csak akkor ha nem tudsz mit kezdeni a pénzeddel.
Garancia már rég lejárt. Ha esetleg vezetett szervizkönyved van amihez ragaszkodsz akkor vigyed.
Ha eladod akkor úgy se adnak több pénzt azért mert vezetett szervizkönyves a kocsi.
Ha meglátom egy hirdetésben, hogy márkaszervizbe vitték, akkor az nekem nem jelent jót, nem is értem miért reklámozzák ilyen szöveggel őket...
Van ismerősöm márkaszervizben. Ott széthajtják az autókat. Akár új, akár 10 éves. Beülnek, és padlógázzal indulnak a csont hideg motorral. Csúsztatják, kézifékkel farolnak, kihasználják, hogy a járólapos műhelyben csúszik az autó. Volt, hogy egy pár új A1-es Audit odavittek, ők meg szórakoztak egy kicsit. Új autókban 500 km előtt le lehet nullázni az órát, és aki új autót vesz, az számítson arra, hogy nem ő használta először azt az autót. Ráadásul rosszabb helyeken ki is lopnak alkatrészeket. Vagy csak olyanokat cserélnek ki, ha egyáltalán kicserélik, amiknek nem volt semmi bajuk.
Ismerősöm is vitte már szervizbe, aztán nem sokkal később ment vissza a városba, és azt látta, hogy a kereskedés előtt raliznak az autójával. Lett is belőle ordibálás meg majdnem verés.(Ha az én autóm lett volna, akkor verés is lett volna)
Ha törődni akarsz az autóddal, akkor vidd egy jó szerelőhöz, de én inkább otthon megcsinálok mindent. Az a legbiztosabb, én tudom, hogy mit teszek az autómba, és mindenből a legjobbat kapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!