Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vásároltam egy Volkswagen CC...

Vásároltam egy Volkswagen CC szmélygépkocsit, és nem szeretném márkaszervizbe hordanom, milyen más szerelőt tudnátok ajánlani? .. lehetnek konkrét elérhetőségeket is küldeni.

Figyelt kérdés
2016. jan. 29. 13:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Miért nem akarod márkaszervizbe? Pont hogy ott vezetik a szervizkönyvet jól. Nem kókler autószerelők matatnak benne. Ha valakinek majd eladod pont azt nézi hogy van vezetve.

Másik dolog, hol szeretnél? Melyik megye? Melyik város?

2016. jan. 29. 13:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Helyileg? Mert Gy-M-S-ben tudok olyan szervizt, ahol nem is nagyon kókányolnak, csak annak a konszernnek az autóit szervizelik, de mégsem azon az árszinten mint a márkaszerviz.
2016. jan. 29. 14:33
 3/4 A kérdező kommentje:
Az előző autómat csakis kimondottan a márka szervizbe vittem(12 éven keresztül),és meg kell mondanom,hogy azon kívül,hogy 3-4-szeres összeget fizettem ki,mint a nem márka szervizekben,semmivel nem kaptam magasabb színvonalú szolgáltatást,sőt!!! A mostani autómat Németországból vettem,és elsőre elmentem a márka szervizbe,és ott közölték,hogy mivel most sincs szerviz könyve az autónak,így nem is tudnak adni ezen túl sem.Tehát nem nagyon láttam értelmét,hogy ezen túl is oda vigyem.Amúgy Budapesten lakom,és ha szükségem lenne valamikor egy jó Volkswagen szerelőre,ezért keresek magamnak jó előre.
2016. jan. 29. 17:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Vannak normális márkaszervizek is. Ezeket a már nem fiatal prémium autókat olcsón szervizelik a márkaszervizek. Olajcserére, gumicserére tökéletesen jó az utcában lévő Laci bácsi műhelye is, de futóműalkatrészek cseréjére, ami után futóműbeállítás sem árt, vagy ennél bonyolultabb műveletekre már rendes jól felszerelt szerviz ajánlott.
2016. jan. 30. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!