Hogyan tudnam feldobni a kocsim?
adott egy 320ci e46. 2003 facelift(170hp)
lenne amivel jobb lenne a vezetesi elmeny?
lenne par kerdesem
pl ti milyen kipufogot ajanlotok?( en a tejes rendszert le tervezem cserelni, de aztan lehet csak a kozepdob lesz leszedve. esetleg milyen felnit ajanlotok?
Milyen fekrendszert ajanlotok?
Csak muszaki teren szeretnem kicsit fedobni, semmi optikait meg tuner jozsiskodast(mar aki erti).
azt is elmondanam en nem vagyok bmw-s paraszt, messze allok tole, tehat nem kell irni ilyesmiket. csak egyszeruen szeretnem feldobni kicsit a kocsit.
valaszokat elore is koszonom
Egyszerűen fel lehet dobni: [link]
Komolyan poliuretán szilent szett és új állítható lengéscsillapítók jót tesznek az úttartásnak és a vezetési élménynek. A kipufogórendszerben a katalizátort szokták cserélni sportkatalizátorra. Lehet kapni kétszondás sportkatalizátort.
330ci fékrendszere a fékeket illetően.
Sport futómü, gólyalábak, lengökarok, stb.
Nekem 18-as felni van , elöl 225, hátul 255 gumikkal (gyári méret).
A kipufogót egyedül nem cserélném.Láttam már olyat, hogy M5re fetettek spéci sport kipufogót, és kevesebb LE-t mértek, mint gyárilag.Itt sport katalizátorral kellene kezdeni inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!