Szeretném valamilyen öntapadós fóliával feldobni a kocsim műszerfalát. Lehetséges?
Régi kocsi, tiszta fekete az egész műszerfal. Van egy rész, ahol nem ilyen "rücskös" a műanyag, hanem sima. Oda szeretnék szürke (mivel a kocsi színe is ez) valamilyen öntapadós fóliát/matricát ragasztani. Szerintetek megmaradna rajta, megfelelő előkészítéssel (zsírtalanítás)?
Honnan tudnék megfelelő fóliát szerezni? Nagyobb írószerboltokban esetleg? Vagy Praktiker?
vaterán lehet találni 800ezer fóliát.
mindenféle színben mindenféle méretben. a matt színektől kezdve a kaméleon karbonmintásig. én legkésőbb jövőhétre tervezem a vásárlást, és ha lesz időm, szórom is fel egyből. ha érdekel az eredmény küldök képet
amúgy lehet ilyet fóliás üzletből rendelni, csak sokkal drágább mint vateráról
én ezeket néztem: [link]
beírta a keresőjébe hogy fólia és kiválasztottam az autó-motor kategóriát.
persze emellett belekerült más is a találatokba, de van itt sima matt fólia, alumíniummintás, karbonmintás és kígyóbőrmintás fólia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!