Összetörtem kicsit az új kocsim orrát jobb oldalt parkolás közben, mert nem látni a motorháztetőből semmit se a vezetőülésben! Miért csinálják ilyenre az új autókat?
Én pont ezért fogom vezetni egy kört a kocsit, mielőtt megveszem. Hogy rendesen kilátok-e, jó-e az üléspozíció, a pedálok kényelmesek-e NEKEM, stb.
Mert sokat vezetek. És azzal nem vagyok előrébb, ha szép kocsiban ülök. Azzal igen, ha NEKEM megfelelőben.
(most tervezem lecserélni a meglévőt)
SZóval nem is értem miért vettél olyan kocsit, aminek nem látod az orrát. És ezek után miért nem rakattál bele parkolás segítőt, vagy csak sima radart/kamerát. Ezeket erre találták ki.
De nehogy már a kocsi legyen a hibás, mert te barom vagy...
Az utóbbi 20 évben egyik autómnak sem láttam fizikailag az orrát. Pedig vezettem párat a céges autókat is ideértve. Utoljára talán a Zsigulinak láttam a vezetőülésből a motorháztetejét.
Ehhez kell a rutin, hogy az ember fel tudja jól mérni, hogy elfér-e vagy sem.
Ameddig ez nincs meg és nem vagy biztos magadban, addig alap, hogy amit nem látsz oda nem állsz be "bizot elfér..." alapon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!