Összetörtem kicsit az új kocsim orrát jobb oldalt parkolás közben, mert nem látni a motorháztetőből semmit se a vezetőülésben! Miért csinálják ilyenre az új autókat?
Időpont ma 15:47
Haverod tanuljon meg inkább vezetni
szopóroller, én még mindig 20 centit hagyok, sosem merek közelebb menni. mikor megvettem a kocsit 1m-ről indult. aztán parkolás után mindig megnéztem mennyi hely van még. nagyon óvatosan már nekieresztettem bokornak, kukának, hogy mégis legyen sejtésem, hol a vége.
sajnis szokni kell.
de a legrosszabb amikor szűk helyre kell jobbra befordulni, a padkát esélytelen látni kanyarodás előtt
baszhatod a radart ha 30 centitől már folyamatosan sípol, pont mikor a legnagyobb szükség lenne rá :)
kamerával lehet centizni, de azért az messze nem olyan, mint egy régebbi kocsiból kilátva manőverezni
"de a legrosszabb amikor szűk helyre kell jobbra befordulni, a padkát esélytelen látni kanyarodás előtt"
Én miért tudom kb +/- 3 centiméterre betenni bármilyen kocsi elejét a padkától úgy, hogy nem látom az elejét?
"baszhatod a radart ha 30 centitől már folyamatosan sípol, pont mikor a legnagyobb szükség lenne rá :)"
Majd ha kipróbálsz egy ilyet, rájössz, hogy csak 5 centi körül sípol folyamatosan, addig csak szakaszosan sípol.
nem a párhuzamos parkolással van a gond, valamit félreértettél.
kösz, elég sok radaros kocsit vezettem már, nem kell kamuzni
Nem daciát meg suzukit kell venni és pontos lesz a radar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!