Starline alkatrészek: vélemények? 10bol 8 szerelő ócsárolja. Tényleg ennyire rossz minőségű?
Nekem 4 éve ilyen önindítót szereltek be a gyári helyére. Ahol csinálták azt mondták, hogy sokat adtak el belőle és nem volt még vele probléma, így lebeszéltek a gyáriról. Pedig százalékosan az árrésük is nagyobb lett volna a drágább alkatrésszel.
Azóta 90.000km-t tettem meg vele gond nélkül.
Ez persze csak egy eset a sok közül. Reprezentatív következtetést nem vonnék le belőle.
A Starline egy csomagolócég csupán. Nem igazán jellemző rá még a közepes minőség sem, ez az áraikban is tükröződik.
Az előző hozzászóló által említett önindító azért nem lehet egy általános jellemző a márkára, mert az egy felújított alkatrész volt: lehetett Bosch, Valeo, Delco stb, ami fel lett újítva (más noneme gyártók termékeire is ez jellemző önindító, generátor esetén).
Mint autószerelő, írok véleményt.
Ha az ügyfél viszonylag olcsóbban szeretné megjavíttatni az autóját akkor beszereljük a Starline alkatrészeket. Mert olcsó. Az előttem hozzászóló helyesen írta, hogy egy csomagolócég csupán. Részben igaz (Most már). Starline trafót vettem 25000 Ft-ért. ERA volt benne. Ugye ezt ismerjük, jó márka, jó minőség. Az ERA 35000, a Starline 25000. A csomagolás más, a termék ugyanaz. Másik példa, féltengelycsukló. Starline felírat mindenhol rajta, valószinűleg a gyártósoron nyomták bele. 4 éve hibátlanul fut egy Transporterbe nem kevés futásteljesítménnyel. Peugeot 407 tipusba Meyle féltengelycsukló fél év után kattog. Starline olcsó gagyi (mondják az okosok) Meyle elismert minőség. Nem teszteltem mindenféle Starline terméket de amit beépítettem (nem keveset) nem tudok rosszat mondani rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!