Más vidéki sem mer Pesten vezetni autóval, vagy csak én vagyok ennyire gyáva?
Figyelt kérdés
Megyeszékhelyen tanultam meg vezetni, és itt jól már ismerem az utakat. Pesten viszont nem mernék vezetni. Nem tudom sem a villamosal, sem a buszsávval rendelkező úttest szabályait, biztos bénáznék. A Pestiek ráadásul nagyon türelmetlenül vezetnek. Ha valaki 50-es táblánál "csak" 50-el megy, akkor van hogy rádudálnak. Én inkább leteszem a kocsit a külvárosban, és bemegyek villamossal, ráadásul még csak nem is lassabb az autónál. Kinek éri meg egyáltalán a pesti dugóban autózni, amikor villamossal/metróval sokkal gyorsabb?2018. aug. 27. 19:44
11/11 anonim válasza:
Pesten jobban szerettem vezetni, mint pl. Debrecenben. Pest és Debrecen közlekedésileg össze nem hasonlítható. A pestiek szinte úriemberek a debreceni sofőrökhöz képest. Ami itt megy bunkózás, türelmetlenség, kivagyiság terén, az kiakasztó. Inkább pest, ha választhatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!