Magas embernek milyen motor ajánlott A2 jogosítványhoz?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 19 éves vagy 189cm és 103kg
Most vagyok motorvásárlás előtt és eddig egy papírok nélüli Yamaha Xt 600-as motorral mentem (szigorúan csak földesen) jogosítvány hiányában (csak B-re van).
Mivel már elég szépen megy a motor vezetés úgy döntöttem lerakom az A2-t, aztán veszek is egy motort.
Az Xt-nek az ülésmagassága 860mm ami nekem pont jó.
Tudnátok ajánlani olyan motort ami hasonló ülésmagasságal rendelkezik,vagy kicsit esetleg alacsonyabb?
Én nem nagyon találtam olyant ami belefér a 35Kw-ba..
A keret nagyjából 1 millió amiből a motorra maximum 800 ezer forintot szánok, a többi az átírás,olajcsere stb..
2018. aug. 26. 18:05
1/3 anonim válasza:
Aprilia Pegaso Strada, Kawasaki KLE500, Suzuki XF650 Freewind, Yamaha XT660X. Szerintem az XT lenne a legjobb választás.
2/3 anonim válasza:
Nekem Freewind volt, nagyon szerettem, csak ajánlani tudom, megbízható. Azzal túráztam, itthon, külföldön, utasal, anélkül. Feldobozolva erre a célra is teljesen jó. Illetve ingázásra is azt használtam.
3/3 A kérdező kommentje:
A Yamaha Xt660x nagyon bejön.
800 ért kapni normálisat már?
2018. szept. 4. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!