Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van 90 ezer forintom, és nem...

Van 90 ezer forintom, és nem tudom mit vegyek, robogót vagy mountain bike-ot? Csak ide kell a környékre, meg boltba járni stb.

Figyelt kérdés
2010. jún. 21. 14:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Van olyan ismerősöm aki vett egy nagyon jó állapotú felújított Simsont és hiába lett felújítva, többet van szerelőnél mint nála.

Amikor megvettem a Simsonomat akkor 2 hét után jöttek elő a hibák, a robogóm már több mint egy hónapja megvan és gond nélkül megyek vele.

Simson 60-65-el ment max, a robogóm 80-at megy.

A simsonba mindig keveréket kellett tankolni, a robogóba csak néha teletöltöm az olajtartájt (500km-t mentem vele mióta teletöltöttem, elvileg 1000km-ig jó egy 1 olaj) és megtankolom a benzinkúton.

A robogóba feltétel nélkül megbízok, simsonnal még a városba se mertem bemenni, volt hogy lépésben jöttem haza mert gázadásra lehörgött. Index nem volt rajta se km óra, amúgy se mindegyiken van. Index visszajelző S51-en nincs, nem figyelmeztet hang ha megy az index( robogónál van hangjelzés, indexkapcsoló is elég amatőr. Benzinszintjelző nincs a simsonokon, a robogó nem csak a benzint szintet mér de még olajlámpa is van rajta ami kigyullad ha kevés az olaj.

Na ezt add össze:D

2010. jún. 21. 22:18
 12/13 anonim ***** válasza:

Az én Simsonom 21 éves, senki nem tudja hány tulajdonosa volt..

Egyszer meghalt, mert megölték az erdőben.

Aztán szét lett szedve 3 éve amikor megvettem, új csapágyak, szimmeringek, tömítések, hengerfúrás..

Azóta megy, mint a kisangyal.

A felújítás körülbelül 10 ezer forintba került.

2010. jún. 22. 13:31
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:18

Ha kényelmes b*zifejű nyomorék vagy akkor nyugodt szívvel vezess inkább robogót, sőt Simsont ne is vegyél, mert még elbaszod szegényt a hozzá nem értéseddel.

2010. jún. 22. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!