Van 90 ezer forintom, és nem tudom mit vegyek, robogót vagy mountain bike-ot? Csak ide kell a környékre, meg boltba járni stb.
inkább egy 4 sebességes Simson ha van jogsid.
70.000 ért faszát lehet venni és a maradék 20 ból fent tudod tartani erre a nyárra.Nem kerül sokba mert 2.5 literes a fogyasztása a biztosítás is csak pár ezer forint/év az olaj se drága a többit meg elköltöd benzinre és azért élvezetesebb vezetni mint egy biciklit.
A mountain bike-ot 90 ért nem vennék max 30-40.000 ért és csak akkor venném meg ha nem lenne jogosítványom.
Ne hallgass a simsonosra, nekem volt simsonom és mindig csak a gond volt vele.
Robogót vegyél mert azzal még messzebbre is el tudsz menni mint biciklivel és van csomagtartója szal ha boltba mész akkor nem kell táskát vinned.
"Ne hallgass a simsonosra, nekem volt simsonom és mindig csak a gond volt vele."
Gyökér...mi az istenért kell máshoz vágni a hülyeségeidet?Attól, hogy te egy szar Simsont vettél meg, az még nem azt jelenti, hogy az összes az!
"Robogót vegyél..."
Miért is?Igaz, hogy talán(!) nem romlik el olyan sűrűn, mint egy Simson, de ha elromlik, akkor aztán semmire nem jó.Vagy ráköltöd megint a motor árának a felét, vagy mehet a kukába...
"Ne hallgass a simsonosra, nekem volt simsonom és mindig csak a gond volt vele."
A simsonos vagyok :D
te mekkora gyökér vagy bazzeg!Ha ócska csöves lepukkadt Simsont vettél jó hogy naponta kellett szerelned.
Nekem volt már Star swarble 50-51 es 3-4 sebességes és engem sose hagytak cserbe jó eleinte rendbe kellett rakni de utána jól mentek és most sincs velük gond.
A robogóról meg annyit hogy olyan agyilag sérültek vezetik mint te mert a gázkart akárki tudja kezelni de egy Simson vagy egy hasonló motor azért más.
Ja és igen a robogó elmegy addig míg egy nagyobb gondja nem lesz és akkor akár az ára is rámehet a megjavítására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!