Szerintetek mekkora veszélyt jelent az egyre inkább elterjedő, főleg 17 éves kisgyerekek által kibérelt elektromos kisautó?
Nem nagyon tudom mi ez a kibérelhető kisautó, de azért szerintem egy 17 éves már nem kisgyerek!
17 évesen az ember már vezethet nem "kisautót" is úgy ahogy énis tettem 17 évesen> 18 évesen már akár 600-1000 ccm motorra is ülhet ha talál megfelő papírral rendelkezőt(német)!
Szóval nem értem mi is a probléma én 19 évesen rendelkezem egy elég erős autóval és egy k..va erős motorral mégsem érzem úgy, hogy veszélyt jelentenék!
Szerintem biztos van ember aki már fiatalabb korában is alkalmasabb lenne a közlekedésre mint sok felnőtt!
MOL LIMO-ra, Greengo-ra gondolsz?
17 évesek nem bérelhetik ki, mert minimum 1 éves jogsi kell hozzá...
De egyébként ezek nem a fiatalok miatt veszélyesek, hanem mert percdíjasak, és így mennek vele, mint az állat, át a piroson kiskutyán, mindenen.
Igen pont erre gondoltam.
Itt budán nem telik el nap hogy ne látnék egyet megpadkázva,felborulva,összetörve...
Kissé aggaszt ez a dolog,hiszen gyermekem van,és szeret biciklizni.
De ha egyszer előttem balesetezik egy ilyen kis dodgem,még jól meg is fogom verni az illetőt.
"De ha egyszer előttem balesetezik egy ilyen kis dodgem,még jól meg is fogom verni az illetőt."
Akkor már nem sokáig leszel szabadlábon.
Mondjuk a gyerekednek jót fog tenni, ha nincs mellette egy ilyen agresszív alak.
Érdekes én még soha nem láttam, hogy veszélyt jelentett volna akármelyik "kisautó".
Ami szerintem sokkal veszélyesebb, a Segway és a Chopper Bike amit a belvárosban bérelnek turisták majd hordában randalíroznak vele a gyalogosok, autósok között vegyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!