Elektromos kisautó kérdés?
Gyermekem unokatesójánál meglátta az elektromos kisautót, azóta az a mindene a Drágámnak. :) Mivel sok mindenre nincs rákattanva, gondoltam beruházok egyre, had legyen meg az öröme.
A kérdésem az lenne, hogy akinek van tapasztalata, mekkorák lehetnek a különbségek mondjuk egy Praktikerben kapható 44 ezres, vagy egy 80 ezres között? Mert ha ugyanúgy kiszolgálja egy ideig, akkor inkább kevesebbet költenék rá, így sem olcsó.
- Én tervezek venni, de fontos, hogy ne 3 km/h-val menjen, mert azért nem éri meg 40 ezret kiadni.
- Plusz figyelembe kell venni, hogy milyenek az útviszonyok. Ahol most lakunk, egy lakópark sok sík beton résszel, szóval tudna menni vele, viszont egy dimbes-dombos, emelkedős, itt-ott földutas helyre költözünk, szóval ezeket az útviszonyokat is bírnia kell, ezért inkább a kétszemélyes terepjárót választottam, ami bírja a nehezebb útviszonyokat a 6 km/h-jával.
- Plusz fontos, hogy gumi kereke legyen.
Én nekem ezek voltak a főbb szempontok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!