Le lehet valahog ellenőrizni, hogy a km. óra vissza lett-e pörgetve?
Figyelt kérdés
Autót szeretnék venni, de nem tudom milyen módszerek vannak annak eldöntésére, hogy valójában hány km. lehet benne? Van valami trükkös eljárás amivel kideríthető? Esetleg a km. óra bowdennél valami csavar megléte, ilyesmi...2010. jún. 21. 09:08
11/14 anonim válasza:
A digitális kijelzősnél biztos h meg lehet nézni a visszapörgetést, csak be kell vinni egy szakszervizbe.
Itt megnézik -diagnosztikai műszerrel- a motorvezérlő által rögzített, és a műszeregység által rögzített állást (motorvezérlőben csak csere esetén lehet átírni a km állást és azt is csak 1x, viszont a műszeregységben akárhányszor át lehet írni).
Bówdenesre nem tudok megoldást.
12/14 anonim válasza:
Minek lenne külön "agya" a műszeregységnek? A motort is vezérlő számítógéptől kapja ő is az adatokat.
13/14 anonim válasza:
mert nem csak a műszerek (sebesség, fordulat, üa mennyiég mérő stb) vannak vezérelve, hanem pl, tempomat, multikormány, fed számítógép stb. is a műszeregységhez vannak programozva.
14/14 anonim válasza:
majd az eredetvizsgán én is úgy vettem ma egyet és kiderült vissza van pörgetve :((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!