Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Új autó vagy használt 2-3...

Új autó vagy használt 2-3 éves 30-70ezer kmel?

Figyelt kérdés
Melyik a jobb ár-ertek arányu?
2018. aug. 19. 13:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Nyilván a használt jobb ár-érték arányban, ha max 4-5 évre tervezel vele.

Én már nem vennék használtat, mert látom, hogy az emberek hogy bánnak az autóikkal. Az újakkal is! Egy autóval minimum 10-12 évre tervezek. Tisztában vagyok vele, hogy sokkal többet veszít az értékéből az elején mint egy használt. De legalább nem kell aggódnom, hogy ki hogy használta előttem és nyugodtan alszok. Nekem ennyit megér a dolog.

De ki hogy van vele... Nyilván aki a használtra is nehezen kaparja össze a pénzt, ő meg inkább kockáztat, mert nincs más választása és inkább sunyin eladja pár év múlva a kocsit, ha kiderül valami turpisságnak az előjele.

2018. aug. 19. 14:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát ár-érték arányban az új autók a legrosszabbak, ennek ellenére sok érv szól az új autó mellett.
2018. aug. 19. 14:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is úgy vagyok vele mint 1-es, eddig 3 használt kocsim volt, de most újat fogok venni. Inkább 1 évig nyomorgok és spórolok, de legalább nem szívom meg mint legutóbb a nepperrel...
2018. aug. 26. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!