Megéri használt dízelt venni?
Figyelt kérdés
Gondolok itt a mostani hatalmas dízel gyülöletre, lesz valami plusz adó vagy valami más okosság?2018. aug. 16. 20:22
1/4 anonim válasza:
hát az biztos, hogy szitokszó lett a dízel..ha van egy jó vételed, ne tétovázz, ugyanis nem tehetnek semmit a több millió dízellel..(személy, teherautók, kamionok, hajók, mozdonyok, munkagépek milliói)
2/4 anonim válasza:
Hogyne érné meg, most lettek a dízelmotorok igazán kiforrottak, megbízhatók. Én csak azt veszek.
3/4 anonim válasza:
Két dízel autóm is van. Ebből az egyiket idén vettem. Igaz nem használtan, hanem újonnan.
A napokban olvastam ezt a cikket: [link] A lényeg ebből, hogy idén is rekordot döntött a gázolaj eladás. Nekem ez nem általános "hatalmas dízel gyűlöltre" utal.
4/4 D. Brasco válasza:
Ez a dizel gyülölet meg kitiltás már olyan szintre van hypolva,hogy arra nincsenek szavak!nincs mar itt régen semmilyen botrány meg tarsai.......3 napig tartott a csoda,mar megy minden tovabb ugyan ugy ahogy eddig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!