Magyarországon a keleti régióban lesz euro normás kitiltás?
Van egy melós golf 3 1.9tídíájom.
Számíthatok rá hogy kitiltják?
Vagy esetlegesen megbuntetnek azért mert füstöl?
Jó az a Leaf... városban! Az új még jól is néz ki. Nem tudom ki az aki városba, rövid távra szaladgálós autónak dízelt vesz... Erre egy Leaf pont tökéletes, ha valakinek van felesleges 10 milliója a bankszámláján.
De mivel én nem "két saroknyira" járok (arra városon belül ott a biciklim, vagy rossz időben a tömegközlekedés), szeretem kihasználni az autópályán a megengedett sebességet és megyek mert mennem kell nyáron klímával a kánikulában, télen a hóviharban fűtéssel a Leaf számomra használhatatlan lenne. Mert az nem opció, hogy néhány száz km-enként megállok pár óra kényszerpihenőre, mert tölteni kell. Életszerűen ez számomra a jelenlegi technikával kivitelezhetetlen, mert nem vagyok időmilliomos.
Amúgy meg olyan csóró is vagyok, hogy nekem csak egy 2018-as Euro6-os dízelre futotta. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!