Kint mernétek hagyni a robogótokat a Keletinél több napra?
javítás: ...mennyire piszkálja bárki is, esetleg vinné el?*
(autoccorrect :D )
Ebben az országban még az útra felfestett kerékpár jelet is ellopják mert bicikli formája van.
Haveromnak legutóbb az autójáról lopták le az ablaktörlőt. De nem is újat, hanem kopott régit. És nem is ez a dühítő, mert pár ezer forint egy új, időnként cserélni is kell. Hanem az, hogy így bekapcsolva szépen végigkaristolta a szélvédőjét aminek ugye kicsit drágább móka.
hagyd már ezt a riasztót...szart sem ér, főleg, ha nem vagy a közelben.
nem jó ötlet. A Murányiból úgy vitték el a mocimat, ami egy kresz táblához volt láncolva, hogy csóvágóval szép halkan elvágták a csövet, oszt jónapot.
a babettámat meg úgy, hogy letörték a kormányzárat., de megcsíptem a kissrácot...aki azt mondta, ne ugráljak, mert az az övé..
Én spec nem tudom kint merném-e hagyni a sajátom de a Baross téren és a Thököly úton tudok 3-4 robogót ami hónapok óta ki van kötve, néha megmozgatva és megmaradt eddig (futár Neos és Jog, egy Agility és valami Keeway)
Ha mégis kiteszed, 10mm-es edzett láncal kikötve a vázat vagy a hátsó kereket úgy hogy a lánc "lebegjen" (ne tudja megtámasztani a vágót). Kamera alá és ne legyen takarás.
Én akkor is aggódok a keletinél, ha csak 5 percre kell kinthagynom a robeszt.
Eszembe sem jutna máshol éjszakáztatni a távfelügyeletre kötött tárolómon kívül.
Ha nagyon alaposan lezárod, akkor is kb.20-30 másodperc alatt elvihető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!