Melyik Toyota Celica jó lenne első autónak és mennyi lenne a karbantartása?
Sziasztok! Mivel jövőre kezdem a jogsit, elgondolkoztam, hogy milyen autóm legyen a közeljövőben. Mivel egy ideje csak autóra gyűjtök, ezért kb. 700000 Ft-ot tudnék az autóra szánni (alapár). A Toyota Celica tetszett meg nagyon, de:
1. Az 1989-'93-as kicsit olcsóbban, de idősebben és gyakran több futott km-rel, vagy a '94-'99-es drágábban, de újabban érné meg jobban? A '89-'93 nem túl régi?
2. Kb. mennyibe kerülne az autó karbantartása?
Esetleg ha ez a pénzösszeg kevés lenne, tudnátok írni alternatívákat?
(-Kis csomagtartó nem gond, a családi autónk kombi.
-2/3 ajtósok előnyben!
-Japán autók előnyben!
-Sportos kinézet)
Köszönöm a válaszokat!
Honda Prelude
Amúgy a Celica olyan 7-8 litert fogyaszt
Anyuék fogják fenntartani neked suli mellett?
Japán előnyben oké, de ha kevés pénzből akarsz autózni akkor inkább német.
Én ajánlanám az Astra G coupe-t. 1.8 és 2.2 benzinest kapsz ennyiért már, egész szép még mai szemmel is, kitűnik az Astra-k közül.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Ha nem jönne össze az álomkocsi, és négyajtóst kell majd venni, akkor 90%, hogy Toyota Corollát fogok venni, az is egy árban van az Opel Astrával, de nekem jobban tetszik. Mindenesetre köszönöm a választ.
A karbantartásról annyit, hogy igen, a szüleim fogják főként karban tartani, de ennek ellenére ha összegyűjtök egy kis pénzt az autó vásárlása után, vagy marad egy bizonyos összeg, akkor abból a pénzből fizetném a költségeket.
A Honda Prelude is tetszik, csak ritka, de benne van a pakliban. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!