Nagy ugrás 50-esről 250-es motorra ülni? Tapasztalt motorosok véleménye érdekelne.
12 éve motorozom. Az elején Simsonnal kezdtem, de pár éve Robogóval közlekedem a városban. A Simsonba és a robogóba is beletettem 15-15 ezer km-ert.
Elkezdtem gondolkodni egy 250-es motoron. A motorsok átfogó véleményére vagyok kíváncsi, hogy ki mit gondol erről. Jó ötlet-e vagy sem? Nehéz-e megzabolázni egy ilyen motort?
Nem akarok én 300 al menni, teljesen tökéletesnek tartom túrázásra, egyik városból a másikba menetelre egy 300 as motor.
300-zal nem is fogsz menni, talán kétszázzal sem nagyon.
Sokkal nagyobb a teljesítménye, de még élhető.
Ahogy a mondás tartja : Az ismeretlent csak lépésről lépésre.
Tehát mondjuk egy vizes kanyarban nem egyből tőgáz, hanem ésszel ismerkedni.
Évekig jártam 125-ös robogóval melóba, meg szinte mindenfelé amikor az idő engedte, váltani akartam addig míg viszonylag fiatal vagyok, így vettem egy 600as suzukit, nagy hülyeséget sose csináltam robogóval se, ezzel meg túl nagy a kockázat.
Hozzátenném hogy nekem nem volt pénzem pár évente cserélgetni egyről nagyobbra, így más lehetőségem nem volt, magamtól jöttem rá a dolgokra.
Ha neked belefér a keretbe akkor lépkedj felfelé lassan, de szerintem nem lenne gondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!