Index (irányjelző) kar visszaugrik minimális kormánymozdítás közben. Miért?
Ha akkor is visszaugrik, amikor abba az irányba tekered ahová eredetileg kitetted az irányjelzőt, akkor valami baja van.
Viszont ha úgy vezetsz, mint az apósom, akkor sosem lesz jó(Ő mindig több részletben vesz be egy kanyart, azaz oda-vissza mozgatja a kormányt, nem képes egy íven tartani. Persze, hogy a legkisebb "vissza" mozdulatnál a helyére ugrik a kar)
Különben van néhány korábbi típus, ahol a visszahúzó pöcök távolsága állítható, és nem lesz a kapcsoló annyira érzékeny.
Hát nem tudom mikori vagy milyen típus a te "csóri" opeled, de nekem használtan 15 000 EFt a kormánykapcsoló.
Újonnan meg 2-3-szor ennyi.
Hmmmm!
Akinek gondot okoz a kormányoszlop borítás néhány csavarját kitekerni, és rápillantani egy egyszerű jobbra-balra mozgó műanyag karra -illetve az alatta levő kis pöcökre- az csak nyugodtan dobálózzon a tizen-huszon ezrekkel, és vigye "szakszervíz"-ben az autóját napokra. ;)
Először is nem kell szakszervizbe vinnem szerencsére, mert az ismerősöm megnézi, megcsinálja annál olcsóbban. Másodszor meg ha valaki nem ért hozzá az miért olyan nagy gond?
Biztos vagyok benne, hogy akad nem egy olyan dolog amihez neked fogalmad sincs a szakmunkásképződdel hozzám képest. :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!