Mennyibe kerül most kb. a Shell V-Power diesel és az OMV Max Motion diesel üzemanyag?
Hol? Autopalya mellett, vagy valami faluban ahol az az egy kut van 40 kilometeres korben, esetleg nagyvarosban, konkurens kutak mellett?
Egyebkent meg: [link]
Köszi a választ.
Egyébként nagyonbb városokban gondoltam, de nem Bp-n. Pálya mellett semmiképp.
Én mindig előbbit tankolom. Kb 38-40Ft a felára az alap dízelhez képest. Néha betérek az OMV-hez is. Ott is ugyan ennyi. Sokszor látom, hogy viszonylag közel lévő Shell és OMV kutakon forintra ugyan annyiba kerülnek az üzemanyagok. Szóval a két kúthálózat árai között általában nincs jelentős különbség. A prémium üzemanyagok felára is ugyan annyi.
Én Pécs és Budapest között járok rendszeresen. Valamiért Pesten olcsóbban lehet tankolni. Talán a szállítási költség, vagy nem tudom mi okozza, de jellemzően 10-15Ft-tal olcsóbb Pesten, így én itt tankolok ha tehetem.
Legutóbb, a héten 432,9-ért tankoltam Dél-Pesten V-Power Dieselt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!