Mitől kormol az autóm?
Mikor jobban odataposok neki a visszapillantóba látom hogy nem túlzottan, de ereszt ki magából kormot rendesen.
A kocsi nem lett megchipelve, nem lett hozzányúlva a motorhoz.
Kb 1 éve megvan, mikor megvettem még nem csinálta.
Mitől lehet, mennyire költséges?
Mennyire árt neki?
Egy szoft-al orvosoltató a probléma? (fogyasztása 6.5 liter városon kívűl, azt is lejjebb szeretném állítani)
2.0 tdi
Audi a4 b7
Normál használatnál meg alapjáraton nem látom füstölni, csak amikor jobban megtaposom akkor jelentkezik a hiba.
A kocsi ugyanúgy megy mint előtte, teljesítménye nem vesztett. Olaj, víz nem fogyik
Ha nincs benne részecskeszűrő, valamennyire normális, hogy nagyobb gázadásra látsz némi ködölést. Főleg sötétben a mögötted jövő autó fényszórójának a fényében látszik.
Nyilván ha már altűnik a tükörben a mögötted jövő autó, olyan mértékű a kormolás, az nem normális.
NEm tudom hány km van az autóban, de ha 200.000+, akkor magyarázat lehet rá, hogy kopnak az injektorok, nem tökéletes már a porlasztás. Lehet a turbó sem 100%-os már. Kezdeti fázisban ha nincs is más tünet, megnövekedett kormolást ezek is okozhatnak.
Köszönöm mindkét választ! :)
Lassan 300.000 km-nél járunk.
Inkább este vettem észre mikor megvilágította a hátamnál lévő kocsi és ködös volt.
Nincs benne részecskeszűrő.
Leginkább városban használom
Nem, már nem :D
Túl sokat használtam városban, már nem ereszt füstöt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!