Megmerjem venni ezt az autót?
Nekem nagyon gyanús a km-ek száma.
Lehet, hogy visszatekerték?
Ezen a fent említett modellt akarom megvenni, vagy Szerintetek jobban járnék, ha megrendelnék a legújabb Suzuki SX4 S-Cross-t?
Ugyanannyiból megvan az is , egy öt millióból, és tudom, hogy az új, azt az én kérésemre gyártották.
Szerintetek melyiket válasszam?
És miért ne vehetnék autót az AAA autó nevű kereskedőről?
Ők csalók??
Vagy sneperek?
Vagy lopottak az autók?
AAA-ról még nem sikerült pozitív véleményt olvasnom, negatívat viszont sokat, és olyanokat is, ami már alapból el kellene, hogy riassza az autót vásárolni szándékozót attól, hogy az AAA-tól vásároljon autót, vagy nekik adja el.
Olvastam néhány olyan cikket is, amikor az AAA próbálta cáfolni a negatív véleményeket, de olyat nem olvastam, amikor sikerült is.
Gondolom van náluk is a sok között néhány jobb autó, aminek meg is kérik az árát, de megkérik az árát a gyenge minőségűeknek is, és amiről a hírek tömkelege szól, a vásárló részéről felmerült minőségi kiforgások ellen mindig tudnak valami apró betűs részre hivatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!