Melyik benzinkúton a legjobb, és melyik üzemanyag?
Figyelt kérdés
Gondolok arra, hogy melyik van jobb hatással az autó teljesítményére, fogyasztására, üzemanyagrendszerére, kipufogójára.
Vw passat 1.9 pdtdi, 130 le+chip (kb. 170 le)
2018. aug. 9. 20:49
11/17 anonim válasza:
"Sokan mondják hogy a MOL szállít az összes kútra, de maga a MOL több helyről vesz anyagot, több finomítóból és baromira nem mindegy ez sem!"
A Molnak Magyarországon két saját finomítója van, Szászhalombattán és Tiszaújvárosban. A MOLnak saját bázistelepei vannak, amik vasúton és csővezetéken kapják az anyagot a saját finomítóikból ( Csepel, Szajol,Tiszaújváros, Zalaegerszeg,Pécs stb..). Ezekből a finomítókból és bázistelepekről szállít a mol külföldre is :) (és a pozsonyi Slovnaft finomító is a MOL-é)
Az úgy kicsit erős, hogy a MOL más finomítóktól vásárol :)
12/17 anonim válasza:
Húztál rajta közel 30%-ot és a gázolaj minősége miatt aggódsz? :D Nem a rossz gázolaj fogja tönkretenni a kocsidat hanem az, hogy Te vagy valamelyik Tuner Jóska haverod okosabbnak gondolja magát a német mérnököknél akiknél ott volt a tesztfázisban száz meg száz motor amiknek a tapasztalatai alapján 130 lóerős lett ez a verzió. Biztosan véletlenül, vagy mert sajnálták Tőled azt a plusz negyven lóerőt. Tuti nem azért mert a százból volt pàr amelyik idő előtt széthullott és/vagy füstölt mint az ökör.
13/17 A kérdező kommentje:
Nem mintha bármi közöd lenne hozzá, de így vettem az autót egy ismerőstől. És bármi meglepő, ő sem és én sem arra használjuk, hogy egyesben, kézifékkel padlógázon szétcsesszük a gumikat, vagy hogy összekormoljuk a mögöttünk jövőt vagy akár csak az aszfaltot. Ugyanúgy lehet ezzel is normálisan közlekedni, mint bármelyik másikkal. De fogadni mernék, hogy még így, 14 évesen is jobb állapotban van, mint a te "csodajárgányod".
2018. aug. 20. 22:11
14/17 anonim válasza:
Majdnem sikerült megértened amit írtam. Egyébként egy nagyon kis futásteljesítményű, sérülésmentes Highline B6-ok van, bár nem sikerült ezt idekeverni. :)
15/17 anonim válasza:
Minek vesz valaki olyan autót, ami “alacsony futásteljesítményű”? Használni kéne, haver. Azért vetted.
16/17 anonim válasza:
Azért, hogy tudjam használni és ne essen szét alattam, mert előttem más már megtette vele a Hold-Föld távolságot oda-vissza, háromszor.
17/17 anonim válasza:
Ezekbe az autókba belemegy 1,5-2 Föld-Hold közepes távolság. Nem kell parázni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!