Szerintetek melyik benzinkútnál van a legjobb minőségű üzemanyag? Premium üzemanyag valóban jót tesz az autónak?
Szia!
Minden cég a MOL-finomítóból kapja a üzemanyagot,a prémium viszont nagyon jó mi is azzal megyünk és jobbnak érzem a autót.
Olyan szigorú előírásoknak kell már megfelelniük az üzemanyagoknak, hogy mindegyik benzinkútnál már nyugodtan tankolhatsz.
És MINDEN cég a MOL-tól kapja az üzemanyagot! - kivétel a prémium kategóriás termékek!
Az OMW MaxxMotion tényleg jó, de nekem a MOL EVO NEO benzinje is bejött.
De szerintem az egyetlen, ami miatt érdemes ilyet tankolni, az a magasabb oktánszám, már amelyik autó motorja ezt a kompresszióviszony miatt megköveteli.
Az, hogy "tisztítja a motort" meg egyéb szövegek, az hülyeség. A benzint a dugattyú összenyomja, elég. Az égés hatásfoka lehet jobb, mint az alacsonyabb oktánszámú vagy más adalékokkal előállított benzinnél, de hogy bármit is tisztítana, ez szerintem csak marketing duma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!