Ilyen iszonyatosan rosszak a mai új autók vagy mi?
Figyelt kérdés
Az az igazsàg hogy új autóra nincsen pènzem így utannanèztem a hasznàlt autópiacànak.
15-20 èves Luxusautókat lehet kapni pàr szàz ezer ft èrt. Míg azok az autók amik fiatal sràc koromban (10-15ève) röhelyesen olcsók voltak (Lada ,924porshe ,àllólàmpàs merci ,ford capri ,opel manta ,bmw e30 stb) mind mind mind horibilis àron mennek. Mèg ha hulladèk àllapotban is vannak akkor is kitartjàk az àrat.
gondolom arra még nem gondoltál, hogy egy állólámpás merciből, elfogadható állapotban van a használtpiacon 10-20 db, egy 20 éves 5-ös bmw-ből meg többezer...szarrá hajtva, több éve egy kavicsos placcos kereskedőnél állva.
azért egy 15-20 éves prémium sem ennyibe kerül, ha a mai napig gazdája van...de akkor sem ritkaság.
2018. aug. 8. 22:36
2/8 anonim válasza:
Nem tudom de 4-5 millióval a zsebemben 2 lehetőségem lenne, szalonból 0km-es modellt venni, de ha szar konstrukció lehet belenyúlok és már garancia alatt kijönnek a hibák, amik kitarthatnak örökre.
De a legjobb 3-4 éves jó felszereltségű autó, már csökkent áron, és akkor marad is pénze az embernek ha nem irreális elképzelései vannak.
2018. aug. 8. 22:37
3/8 anonim válasza:
A 30+ éves autóknak egyre inkább megy fel az ára, főleg ha jó konstrukcióról van szó. De ez mindig is így volt. A mostani autók egyáltalán nem rosszak, csak más igényeket elégítenek ki mint a régebbiek. Fontosabb lett a biztonság, a fogyasztás, a cég nyeresége, a környezetvédelmi normáknak való megfelelés, és közben háttérbe került többek között a vezetési élmény is. (A környezetemben ketten is régebbi autót vásároltak az idén. Az egyik a főnököm volt. Vagy fél éven keresztül járta az autószalonokat olyan autó után, ami az igényeinek megfelelt volna. Majd végül vett egy E30-at, felújíttatta, motorját felhúzták picit + kapott egy sperrt meg egy normális futóművet. Mikor megkérdeztem hogy miért nem vett egy új autót, akkor azt mondta hogy 50 millió Forint nem talált olyat, ami neki megfelelt volna.)
2018. aug. 8. 22:40
4/8 anonim válasza:
Ez teljesen normális, és abszolút nem a mai autók miatt van így.
2018. aug. 8. 23:42
5/8 D. Brasco válasza:
Gondolom szamodra ismeretlen fogalom az hogy oldtimer.....
2018. aug. 8. 23:50
6/8 anonim válasza:
Amikor te fiatal voltál azok a kocsik az áruk legalján voltak,magyarul akkor amikor megvette boldog-boldogtalan és hajtotta a roncstelepig és mivel olyan olcsó volt,hogy nem volt érdemes megjavítani,így mi lett a vége?Egyre kevesebb lett belőle,mivel egyre kevesebb lett belőle így egyre ritkább lett mivel ritkább lett egyre drágább lett és ott vagyunk ahol te.Amúgy a mai új autók valóban szarok szerintem,vagyis nekem a 90-es évek beliek a nyerők,lehet azért,mert erre van most pénzem,meg lehet azért,mert ebbe nőttem föl,de szerintem az e36-tól jobb bmw-t soha nem fognak gyártani soha,de audikba,vw-k be és mindenben így érzem...
2018. aug. 9. 02:36
7/8 anonim válasza:
Mint a viccben:
"Friss nyugdíjas házaspár beszélget:
- Drágám, végre megvehetjük azt az autót, amire 30 éve spórolunk!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!