Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » F Astra tuning tippek?

F Astra tuning tippek?

Figyelt kérdés
Elsősorban az érdekelne, hogy hogyan lehetne "morcosítani" a fent említett autón az első lámpát? Esetleg nincs ilyen oldal, ahol mutatnak tuning tippeket?

2018. aug. 8. 20:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező!

Ne foglalkozz a negatív, fikázos kommentekkel. Ezeket az oltógatós kölyköket én p*csa-fiúknak hívom,akik csak kész egyhármaaas-szuzukiswiftel járnak és nem mernek alakítani egy kocsin, mert nem értenek hozzá. Hagyd őket a francba! Remélem sikerül alakítgatni az astrán. Az f-astra egyébként tökéletes alany ilyen célra. Hajrá!

2018. aug. 8. 22:33
 12/17 anonim ***** válasza:

és milyen élni ilyen komplexusosan?

arra nem gondoltál, hogy nem mindenkinek egyhárom swift-je van, aki lenézi azokat, akik sufnituningos f astrákkal villognak? :D

ahogy más is írta, millió helyről lehet komolyabb cuccokat is venni...csak nem mindenkinek az a célja, hogy a 400ezret érő(mert mondjuk jó állapotúnak mondja a kérdező) autójára ráköltsön még ennyit csak azért, hogy jól is nézzen ki...:D

ilyenkor jönnek a matricák meg a házibarkács tuningelemek...lényeg, hogy ócó legyen, de faszán nézzen ki

2018. aug. 8. 22:42
 13/17 anonim ***** válasza:
48%
Ha jó állapotú szerintem cseréld el egy lefingott bmw e36-ra azzal már tudnál mit kezdeni ott már éndzsöl ály,m matrica,nagy hörmögő,már az alap motornál is 90paci huhu azzal már császár lehetnél,de egy f astra-val nem hiszem,hogy sokra mennél
2018. aug. 9. 02:43
 14/17 A kérdező kommentje:
De istenem..ez az intelligencia, ami itt megnyilvánul, egy két emberkének, komolyan mondom. Olvassatok már egy kicsit, és ne csak a marhaságot írjátok. Ki a franc akar villogni? Jó hogy nem már azt mondod, hogy átépítem a motort is. :D Tisztában vagyok vele, hogy egy régi típusú autó, a maga kis 75 lóerejével. Nem versenyautót akarok építeni belőle, hanem egy számomra tetsző elemet szeretnék rárakni, amit legális úton megtehetek. Miért kell ezt felfújni, de most komolyan? És igen, 400ezer forinttól nem ér többet, én 440ezerért vettem, viszont friss műszakis, kaptam hozzá téli garnitúrát ami 0 kilóméteres, felnivel, dísztárcsával együtt. Ja, és kaptam hozzá egy JVC rádiót, ami bontatlan csomagolásban volt. Nem beszélve a 110ezer futott kilóméterről. Első tulajdonos, egy nyúgdíjas bácsié volt. De eltértünk a témától. Szóval, akinek vannak ötletei ezzel kapcsolatban, szívesen várom a segítségét. (Nem kell szakadt BMW)
2018. aug. 9. 18:02
 15/17 anonim ***** válasza:
Attól, hogy még nem tetszik nem feltétlen a más indoka a rossz. De ha ez tetszik állj be a sufni tuning sorba.
2018. aug. 9. 22:34
 16/17 veterán vas ***** válasza:

Nem kell azonnal megsértődni, inkább gondolkodj, mielőtt kérdezel. Először tuningot írtál, aztán lámpa morcosítást. Az első, komoly hozzáértést és nem kevés anyagiakat igénylő szakmunka, ami érintheti a motort, váltót fékeket, stb. Ezzel szemben a második, két olyan lemezdarab fölszerelése, aminek annyi a "haszna" hogy a fényszórók egy részét kitakarod.(kevesebb lesz a fény)

Ismerd el, hogy a kettő között van egy kis különbség. :/

2018. aug. 10. 04:31
 17/17 A kérdező kommentje:

És még mindig nem világos. :D

Szívesen fogadtam volna még egy két opciót, amit esetleg ti, vagy ismerősötök variált már a kocsiján, erre értettem a tuning tippeket. Konkrétan megkérdeztem, hogy tudom morcosítani, az első lámpát, erre már meg is kaptam a választ, amit köszönök is. Már meg is rendeltem a szemöldököt. Teljesítményt nem fogok, és nem is akarok növelni. Ha izomgépet akartam volna, akkor nem egy F Astram lenne. Csak kissé egyedibbé szeretném tenni. Nem értem, mitől lenne ez sufni tuning. Nem lesz szét barmolva. Aki nem tud, vagy esetleg nem akar segíteni, csak lehurrogni, az tegye meg, hogy ne írja le ide, mert nem érdekel. A többieknek pedig köszönöm a segítséget.

2018. aug. 10. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!