F Astra tuning tippek?
Figyelt kérdés
Elsősorban az érdekelne, hogy hogyan lehetne "morcosítani" a fent említett autón az első lámpát? Esetleg nincs ilyen oldal, ahol mutatnak tuning tippeket?2018. aug. 8. 20:34
1/17 anonim válasza:
Pff, sehogy... matricát tegyél rá, sokat! :D
2/17 anonim válasza:
Például az 1.4 ideges 75 packó nem lesz a bojlerszemöldöktől vad, ugyan úgy egy 1.4-es F Asztma marad.
3/17 A kérdező kommentje:
Ez az amit nem szeretnék. :D
2018. aug. 8. 20:49
4/17 A kérdező kommentje:
Második: Gondoltam, hogy nem lesz +50 lóerő -.-
De mivel nekem tetszik az ilyesmi, így szeretném én is megcsinálni magamnak.
2018. aug. 8. 20:51
5/17 anonim válasza:
Add el vegyél egy kevésbé szétrohadt Calibrát vagy V6-os Vectrat. Utóbbit elég olcsón kapsz és alapból szebb mint egy FAstra és még megy is :D
6/17 A kérdező kommentje:
Őszintén.
Ki az az agyhalott, aki egy 100%os autót elad, és vesz egy kevésbé szétrohadt kocsit? :D De úgylátom, itt csak a fikázás megy.
2018. aug. 8. 20:58
7/17 anonim válasza:
te akarod morcosítani: :D Fess rá szemöldököket stb... Örülj neki hogy megy, nem mellesleg körberöhögnének az utcán ha meglátnának, ahhoz nagyon komly tuning kéne, hogy elismeréssel nézzenek rá, ne pedig amoylan szánalmas tekintettel.
8/17 anonim válasza:
"De úgylátom, itt csak a fikázás megy."
Az enyém abszolút nem fikázás volt, bár a leírást nem olvastam el, csak a címet így nem láttam hogy csak a lámpával akarsz foglalkozni xD
Deviltuning, e-bay,stb.. kapsz hozzá morcosító elemeket, akár módosított géptetőt fillérekért :)
9/17 anonim válasza:
na igen, imádnivalóak XD meg amikor úgy ültetik az autót, hogy kiveszik a rugót, és flex-el kettévágják...:D precíz...aztán meg a tesco parkolóban hesszelnek éjszaka, miután megálltak a mol kúton 2ezerér tankolni :D
10/17 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!