Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » F Astra tuning tippek?

F Astra tuning tippek?

Figyelt kérdés
Elsősorban az érdekelne, hogy hogyan lehetne "morcosítani" a fent említett autón az első lámpát? Esetleg nincs ilyen oldal, ahol mutatnak tuning tippeket?

2018. aug. 8. 20:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
24%
Pff, sehogy... matricát tegyél rá, sokat! :D
2018. aug. 8. 20:44
 2/17 anonim ***** válasza:
20%
Például az 1.4 ideges 75 packó nem lesz a bojlerszemöldöktől vad, ugyan úgy egy 1.4-es F Asztma marad.
2018. aug. 8. 20:47
 3/17 A kérdező kommentje:
Ez az amit nem szeretnék. :D
2018. aug. 8. 20:49
 4/17 A kérdező kommentje:

Második: Gondoltam, hogy nem lesz +50 lóerő -.-

De mivel nekem tetszik az ilyesmi, így szeretném én is megcsinálni magamnak.

2018. aug. 8. 20:51
 5/17 anonim ***** válasza:
60%
Add el vegyél egy kevésbé szétrohadt Calibrát vagy V6-os Vectrat. Utóbbit elég olcsón kapsz és alapból szebb mint egy FAstra és még megy is :D
2018. aug. 8. 20:55
 6/17 A kérdező kommentje:

Őszintén.

Ki az az agyhalott, aki egy 100%os autót elad, és vesz egy kevésbé szétrohadt kocsit? :D De úgylátom, itt csak a fikázás megy.

2018. aug. 8. 20:58
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
te akarod morcosítani: :D Fess rá szemöldököket stb... Örülj neki hogy megy, nem mellesleg körberöhögnének az utcán ha meglátnának, ahhoz nagyon komly tuning kéne, hogy elismeréssel nézzenek rá, ne pedig amoylan szánalmas tekintettel.
2018. aug. 8. 21:33
 8/17 anonim ***** válasza:
72%

"De úgylátom, itt csak a fikázás megy."

Az enyém abszolút nem fikázás volt, bár a leírást nem olvastam el, csak a címet így nem láttam hogy csak a lámpával akarsz foglalkozni xD

Deviltuning, e-bay,stb.. kapsz hozzá morcosító elemeket, akár módosított géptetőt fillérekért :)

2018. aug. 8. 21:38
 9/17 anonim ***** válasza:
na igen, imádnivalóak XD meg amikor úgy ültetik az autót, hogy kiveszik a rugót, és flex-el kettévágják...:D precíz...aztán meg a tesco parkolóban hesszelnek éjszaka, miután megálltak a mol kúton 2ezerér tankolni :D
2018. aug. 8. 21:38
 10/17 anonim ***** válasza:
43%

MOst ebbe mi volt az 55%?

[link]

[link]

2018. aug. 8. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!