Melyiket válasszam szerintetek?
Figyelt kérdés
Nem tudok dönteni,hogy elcseréljem-e az autómat.Nemrég vettem egy 2003-as Vw polo-t.A poloban megkellene csináltatnom a központi zárat,mert nemzár le ( kulccsal sem),az oldala meg van húzva egy kicsit.Egyébként motorikusan rendben van és 2 év műszakival rendelkezik a szörnyeteg.270 ezer km van benne.Nos a másik autó amire ",cserélném" az egy Suzuki Wagonr+ 4x4, 1.3-as 2004es,97 ezer km.Festése rendben van (polo-t az előző tulaj meghúzta oldalt),elektromos ablak,el.ablak,4 légzsák stb...Hogyhs meglesz a jogsim akkor messzebbre szeretnék menni dolgozni,ahol van pár km-es szerpentin (télen jó ott felmenni ha nincs letakarítva).Szerintetek melyik lenne az ésszerűbb választás?Én a Suzuki mellett döntenék szívem szerint,mert nem annyira fapados mint a Polom és nincs rajta semmi javítanivaló.2018. aug. 7. 20:17
1/8 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem,hogy 1.2es a Vw.
2018. aug. 7. 20:36
2/8 anonim válasza:
A Polo hibájának fényeztetése lehet hogy megvan 100-150 ezerből. A központi zárat lehet hogy egy ügyes szerelő megcsinálja egy 20-asból.
Az autócsere lehet hogy benne lesz minimum félmilllió forint kiadásban. Pénzügyileg nem éri meg a csere.
3/8 A kérdező kommentje:
A Polo még nincs a nevemen.Az előző tulajjal úgy lett megbeszélve,hogy ráér addig átiratni amíg nincs meg a jogsim (nem fog átcseszni,a család régi barátja).A Suzuki pedig 400 ezer lenne (szintén ismerőstl).A polot 350 ezerért vettem (válás miatt adták ilyen olcsón).A kérdésem leginkább arra irányulna,hogy megérné-e a sutyuki tekintve,hogy 4x4 és valamivel jobb a vw-nél .Na meg a szerpentinen melyikkel lenne egyszerűbb felkapaszkodni.
2018. aug. 7. 23:22
4/8 A kérdező kommentje:
?
2018. aug. 7. 23:23
5/8 A kérdező kommentje:
Pénzügyileg pedgi nem lennék minuszban,mert drágábban eltudom adni a polot.
2018. aug. 7. 23:25
7/8 anonim válasza:
Nem kérdés, hogy Polo, semmi észérv nincs gyakorlatilag a cserére
8/8 anonim válasza:
A kutyaól pozitív, ha jobban is fel van szerelve, akkor is hótt gagyi a Polohoz képest. A motor mondjuk elég harmatos a Poloban.
150-ért már majdnem az egész kocsit lefújják, 30 egy elem fújása. A zárat lehet te is meg tudod csinálni, nem bonyolult, szétszeded, megnézed, ha a szerkezet szar, veszel a bontóban 1000 Ft-ért másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!