Pedro401 kérdése:
Melyik motort válasszam?
Figyelt kérdés
Kisebb hobbi motorokra gondolok. Most éppen kapóra jött kettő is. egy 2008as 125cc Honda lifan Pitbike ami 80.000 ezer. Kicsit költeni kéne rá,mert le van harcolva kivülről és meg nemrég lett felfúrva és még nincs teljesen bejáratva.Meg van egy 2005ös 80cc Yamaha yz ami viszont nagyon jó állapotba van de csak két ütemű és erre nem igazán kell úgy költeni. Nos, melyik éri meg jobban ??2018. máj. 22. 20:43
1/3 anonim válasza:
Figyelj, ha a Honda egy felfúrt azaz nem gyari motor+leharcolt és költeni kell rá akkor miért kerdes? Amúgy egy 85-os 2t siman megy ugy mint egy 125-os 4t. 2t fun motornak jobb szerintem mindenképp Yamaha, igaz ,hogy azt nem tudjuk mennyi az ára.
2/3 anonim válasza:
A Yamaha-t. Az ilyen sufnituningolt felfúrt motorok nem véletlenül ilyen olcsók, szinte 100%, hogy tele van rejtett hibákkal, aztán a végén többet kell rákölteni, mint amennyit maga a motor megér.
3/3 A kérdező kommentje:
Hondát akartam választani mert nagyon jól ment királyul huzott jobban tetszett mint a yamaha. Csak éppenséggel a úgy járt a Honda, mikor kivittük terepre a tulaj fia bemutatta és elszakat a lánc rajta..Hát így a Yamahát választotta 90.000 ezerért megvettem.
2018. máj. 24. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!