Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek melyik motort...

Szerintetek melyik motort válasszam?

Figyelt kérdés
Suzuki gw 250 vagy Suzuki gs 500e. Bár a gw 250 viszonylag új, de ha lehet indokoljátok már meg, ne az legyen, hogy csak mer'.
2016. máj. 1. 18:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem tudni hogy mi a célod a motorozást illetően később. Ha akarsz 600-1000-1400ccm-es gépet vezetni, akkor jobb a gs500. Tanuló motornak nagyon jó, én is ezt a típust választottam volna első motornak, de mivel teljesen tapasztalatlan voltam a motorszerelés terén így egy nagyobbat vettem elsőként és fontos volt hogy míg nálam van, ne kelljen hozzányúlni komolyabban.

Ha fontos hogy tudj váltani és izmosabb nagy motorokat is akarsz majd vezetni akkor az 500-ast válaszd. Amennyiben nem célod az ilyesmi, csak hogy vezess valamit két keréken elég lehet a 250-es. De akkor meg felesleges 250-essel váltogatni a városban, inkább egy nagy robogó, aminek csak csavarod a szarvát. Ennek a 250-esnek az árából pedig ki is jön egy nyomatékos 4t robogó.

2016. máj. 1. 19:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Igazából országjárásra venném. A gs500e jobban tetszik motorikusan, csak nekem csúnya az a retro körlámpa. A gw meg modern külsejű na és vízhűtéses, csak ugye 24 ló, míg a másik elvileg 48.
2016. máj. 1. 19:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Elég nagy a méretbeli különbség... ha nincs tapasztalat elég a 250 es.
2016. máj. 1. 20:22
 4/4 A kérdező kommentje:

Robogós tapasztalat van. Piaggio liberty, szóval nem az a kis kínai robogó, 100 kilós.

Azt írják amúgy a gs500e-re, hogy kezes bárány, jó kezdőmotornak. A külsejével lehet amúgy valamit kezdeni? Facelift vagy valami, mert akkor tuti azt venném.

2016. máj. 1. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!