Melyik akksit válasszam?
Figyelt kérdés
16 éves,1.3-s Suzukimhoz van 2 kiszemelt akksi.
Az egyik egy 44Ah-s(440A-s/EN/)Varta
A másik 45Ah-s(De csak 390A/EN/-s)Banner
Sokat megyek rövid távon.
2018. aug. 6. 10:36
1/6 anonim válasza:
Nekem egy elektric power van szintén Swiftbe, 1 éve vettem, 13 ezer volt, napi 7 km-t megyek oda meg vissza meg a boltba, eddig semmi baja sem volt, mutogatták nekem 22 ezerért rövid távokat szerető akksikat is, de valahogy nem fogott meg. Ha most vennék újat akkor Vartát vennék.
2/6 A kérdező kommentje:
Ez autóbontós havertól lenne,mindkettő 2 éves,mindkettő 90% fölötti(akku mérővel mérve),mindkettő 6ezer.
Délutánig választanom kéne....
Laikusként a Varta csak 50A-val nagyobb hidegindító árammal rendelkezik...
Viszont a haverok szerint a Banner meg jobb a Vartánál...
2018. aug. 6. 11:01
3/6 D. Brasco válasza:
Tulajdon keppen teljesen mindegy melyiket veszed....föleg egy swiftbe........nekem a varta kellene mert nagyobb indito aramot ad
5/6 anonim válasza:
Ha egy áron van, akkor a nagyobb indítóáramút választanám.
De jelen esetben lényegében mindegy, ez nem nagy különbség egy ilyen kis benzinmotor esetén.
A Banner is jó minőség, nem teljesen "no-name" márka. A Varta gondolom a "basic" kategóriás "Black" változat.
6/6 A kérdező kommentje:
B18 BlueDynamic
2018. aug. 6. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!