Egy 300 ezret futott kocsinál érdemes felújíttatni a generátort és kicserélni a benzinpumát?
Figyelt kérdés
Még semmi gond nincs velük, de gondolom már sokat nem bírnak ki. Hosszú távra tervezek az autóval.2018. aug. 5. 14:57
11/12 anonim válasza:
Egyik ismerősöm generátora elhunyt, adta a cseredarabot és hozta polcról a felújítottat. 1 év 1 hónap után a felújított generátor leégett :D
12/12 anonim válasza:
10.
Ha te voltál a 8. is, akkor neked. :D
Ezt írtam én is, diódahíd, feszszab, tekercsek, vagy jó, vagy nem jó. Ha jó, fölösleges cserélni. Az új is tönkremehet 1 hónap után, a gyári is tökéletes lehet 30 év után. A kefén, csúszógyűrűn viszont látszik, ha bármikor végleg elfogyhat.
De nem akarok én senki lebeszélni, vagy rábeszélni, csak leírtam a véleményemet. Én hosszabb út előtt inkább megnéztem a 270ezret futott (javarészt másnál) autóm generátorát, indítóját, mert így voltam nyugodt. (Egyikben se kellett cserélni semmit, a generátort le se szereltem, de így tudom, hogy a következő években ezek nem okoznak olyan meglepetést, ami megelőzhető lett volna.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!