Érdemes lehet felhívni egy ilyen eladót?
1 éve gondolkozom az autóvásárláson, így azóta nézegetem is a nekem megfelelő autókat.
Van egy ami 1.6 millióért van fent, legalább 2017 áprilisa óta a használt autón.
A kocsi azóta is fent van, változatlan árral, változatlan leírással.
Csupán a műszaki járt le róla.
Igazság szerint tetszik, de ez annyira furcsa nekem, nem szívesen vennék egy több mint 1 éve álló autót amennyiben nincs műszakija tavaly óta.
A hirdetést biztosan hosszabítgatja valaki, mert már eltűnt volna.
Csak nem értem,hogy akkor magával a hirdetéssel, és az eladással miért nem foglalkozik?
Lehet, hogy külföldön dolgozik a tulaj és nem foglalkozik vele vagy valakit megbízott, hogy időnként hosszabbítson. De miért nem hívod fel? Ez a legegyszerűbb módja ilyenkor az információszerzésnek, a többi csak találgatás.
Egyébként kereskedésben is találkoztam már olyan autóval amit több mint 2 éve hirdettek, de az árát nem vitték volna lejjebb egy fillérrel sem.
A használtautók átlagára nőtt az utóbbi években. Ahogy a használt ingatlanoké is. Emiatt van egy olyan helyzet hogy egyes használtautóknak nem csökkent az értéke.
Ez az autó világos hogy azért lehet eladó mert felesleges. 1 év állás még nem sok. 1 év alatt még az olaj se öregszik bele. 3 év állásidő után már meggondolnám. Egyáltalán nem biztos hogy csak állt. 3 éves állásidő se vészes mert lehet hogy beindították ez idő alatt is és kicsit odébb gurultak vele. Erre rá kell kérdezni.
Hiába ír reális árat ha egyszer legtöbben a kínálat aljáról vásárolnak. Hiába jobb állapotú egy autó ha drágább mint a kínálat alja. Akkor nincs érdeklődés. Aki adott már el autót az tudja hogy egymásik magyarnak autót eladni a világ egyik legnehezebb dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!