Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Érdemes a tv-ben működő...

Érdemes a tv-ben működő jósokat felhívni? Bővebben továb.

Figyelt kérdés

Ma elcsíptem a tv egyik csatornáját délelőt.Épp azt ecsetelte benne a Mágus,hogy ma hívjuk mert 9 számjegyű öszeget lehet nyerni az Ő közben járásával.

Nem tudom,de nagy késztetst éreztem hogy hívjam,mert ha nem is 9 jegyűt,de szeretnék nyerni.Két gyereket nevelünk,becsületes kétkezi dolgozók vagyunk a párommal.De a két gyerek mellé kelelne egy autó,mert mindemhová gyalog,babakocsival,vonattal,bkv-val nem könnyű,és a házra ráférne egy erős tetőcsere és felújítás,meg bútorcsere...Több nem kellene,el sem tudnám költeni,de végül nem hívtam,mert a két kisfiamtól nem sikerült,és nem is mertem,mert nem tudom érdemes-e?És talán a csalódástól is tartottam...Szerintetek?Van benne valami?Képesek az embernek szerencsét hozni?Nagyon jó lenne...

2013. szept. 29. 18:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha szükséged van a pénzre, akkor semmiképp ne hívd fel őket.
2013. szept. 29. 18:22
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom, az ilyenek miatt tud ennyit lopni a kormány. :D
2013. szept. 29. 18:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Gondold végig józan paraszti ésszel. Ha képes lenne erre akkor a TV-ben majomkodna délelőtt emeltdíjas vonalakkal?
2013. szept. 29. 18:26
 4/10 anonim ***** válasza:

"Jézusom, az ilyenek miatt tud ennyit lopni a kormány."

Na ja, kicsit fel kéne már ébredni! Felnőtt ember és anya létedre hogy lehetsz ennyire naív?

2013. szept. 29. 18:27
 5/10 anonim ***** válasza:
76%
Azért, mert valaki el van keseredve pénzügyi gondok miatt és próbál minden lehetőséget megragadni, azért nem kell rögtön le naívozni valakit. Egyébként ezzel tényleg nem szabad foglalkozni, nagy csalások vannak benne.
2013. szept. 29. 19:16
 6/10 anonim ***** válasza:
1x mindent érdemes kipróbálni. Hívd fel Merlint pl...
2013. szept. 29. 19:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Ne hívd fel őket!!!!
2013. szept. 29. 20:54
 8/10 anonim ***** válasza:
Én ismertem egy ilyet aki most TV jós!Annyira valódi hogy valakitöl kapott egy fülest hogy ebbe nagy pénz van!Azóta hirtelen hatalmas jós lett meg érzi az energiákat...
2013. szept. 30. 02:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem is kellene egy kis pénz. Hogy 9 jegyű összeget lehet nyerni? Már hívom is. Hogy eddig még senki nem hívta fel a figyelmemet erre a nagyszerű lehetőségre.
2013. szept. 30. 07:44
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem, nem, nem, nem és nem. Jártas vagyok jóslásban és asztrológiában is, hidd el, én max. röhögök azokon az idiótákon. Pénzed nem a "pénzenergiából" lesz.

Tapasztalatból mondom, ezerszer hatásosabb az, ha elhiszed, hogy amire tényleg szükséged van, azt megkapod. Ha tenni akarsz valami "ezoterikusat" azért, hogy megkapd a pénzt erre, akkor szépen ülj le, gyújts meg pár fehér gyertyát szertartásosan, tedd szépen össze a kezeid, és kérd meg a Jóistent, hogy segítsen megjavítani a tetőt / szerezni egy autót, vagy új bútort. Eskü, ezerszer hatásosabb, mint az ezo TV-s maszlagok... Pláne, ha olyat kérsz, amire tényleg szükséged van. :)

2013. okt. 1. 01:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!