Érdemes a tv-ben működő jósokat felhívni? Bővebben továb.
Ma elcsíptem a tv egyik csatornáját délelőt.Épp azt ecsetelte benne a Mágus,hogy ma hívjuk mert 9 számjegyű öszeget lehet nyerni az Ő közben járásával.
Nem tudom,de nagy késztetst éreztem hogy hívjam,mert ha nem is 9 jegyűt,de szeretnék nyerni.Két gyereket nevelünk,becsületes kétkezi dolgozók vagyunk a párommal.De a két gyerek mellé kelelne egy autó,mert mindemhová gyalog,babakocsival,vonattal,bkv-val nem könnyű,és a házra ráférne egy erős tetőcsere és felújítás,meg bútorcsere...Több nem kellene,el sem tudnám költeni,de végül nem hívtam,mert a két kisfiamtól nem sikerült,és nem is mertem,mert nem tudom érdemes-e?És talán a csalódástól is tartottam...Szerintetek?Van benne valami?Képesek az embernek szerencsét hozni?Nagyon jó lenne...
"Jézusom, az ilyenek miatt tud ennyit lopni a kormány."
Na ja, kicsit fel kéne már ébredni! Felnőtt ember és anya létedre hogy lehetsz ennyire naív?
Nem, nem, nem, nem és nem. Jártas vagyok jóslásban és asztrológiában is, hidd el, én max. röhögök azokon az idiótákon. Pénzed nem a "pénzenergiából" lesz.
Tapasztalatból mondom, ezerszer hatásosabb az, ha elhiszed, hogy amire tényleg szükséged van, azt megkapod. Ha tenni akarsz valami "ezoterikusat" azért, hogy megkapd a pénzt erre, akkor szépen ülj le, gyújts meg pár fehér gyertyát szertartásosan, tedd szépen össze a kezeid, és kérd meg a Jóistent, hogy segítsen megjavítani a tetőt / szerezni egy autót, vagy új bútort. Eskü, ezerszer hatásosabb, mint az ezo TV-s maszlagok... Pláne, ha olyat kérsz, amire tényleg szükséged van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!