Árulom a lakásom és mostanában megnézte pár érdeklődő. Érdemes őket pár nap múlva felhívni hogy hogy tetszett nekik, döntöttek-e már stb. , tehát kicsit puhatolózni?
Miért megadták a számukat? -ha akarnak valamit úgyis visszahívnak; illetve még egyszer megnézik alaposabban.
Akinek kell, az úgyis alkuval kezdi, egy kicsit mindig szoktak engedni, ezt mindenki így kezeli.
NEM!
És nem!
Mindkettő rossz ötlet.
ALAP, hogy kicsivel fölé lőttél, ezért nevezik irányárnak.
Aki komoly érdeklődő, úgyis elmegy újra, és beszéltek a tényleges árról.
Hidd el, a hívásod semmit nem fog jelenteni, aki komoly érdeklődő, az jelentkezni fog, aki meg nem, azt miért zaklatnád?
Én akár komoly vagyok, akár csak nézelődök, nagyon furcsának, már-már zaklatásnak venném, ha így érdeklődnél.
Ha le akarok csapni rá, mert az álomlakásom és az ára is jó, akkor már 1-2 napon belül jelentkezek.
HA meg nem érdekel, akkor ne hívogass.
Durva lenne, ha kinézek egy tévét, megnézem máshol is, és pár nap múlva felhív pl. a Media Mart, hogy sikerült-e már döntenem, náluk veszem-e meg.
NA ugye, hogy hülyén hangzik.
És nagyobb dolgokkal még hülyébben hangzik.
Eleve utálják az emberek az ilyet, pl. telefonos biztosítás.értékesítés meg egyéb ügynökök.
Vagy mikor telefonon ügyintéztél, és utána felhívnak a szolgáltatótól, hogy hpgy voltál megelégedve az ügyintéző kedvességével, gyorsaságával, hatékonyságával.
Egyszer nagyobb mennyiségű irodaszerre volt szükségem, a webshop kiírta, hogy árakat csak a regisztráció után fogok látni. Hát egye fene, 1 perc alatt beregisztráltam, pedig csak nézelődtem, tájékozódtam az árakról.
Esküszöm, nem telt el 5 perc, csörgött a telefonom - a regisztrációhoz muszáj volt megadni a számomat, pedig amúgy nem szoktam - és hívott egy nő, hogy nagyon köszönik az érdeklődést, pontosan mire lenne szükségem és mikor, kérek-e kiszállítást. Köpni-nyelni nem tudtam, azt se tudtam, hogy rázzam le, olyan erőszakos volt.
Ne legyél piaci kofa. De amúgy még azok se mennek utánad, hogy eldöntötted-e már, melyiknél veszed meg a paradicsomot.
Mivel én vagyok a tulajdonos így engem hívtak fel telefonon ezért minden érdeklődőnek meg van a telefonszáma.
Igazából úgy érzem kicsit fölé lőttem az irányárral annak amennyit ér a lakás, legalábbis ezt láttam a vevőjelölteken. Meg úgy látom h sokan hirdetnek úgy h kiírnak egy árat és az fix és ezért is gondoltam h hamarosan csökkentenem kellene.
Ekkora butaságot még nem hallottam amiket itt leírsz.
Ne hívogasd az érdeklődőket, az nem normális dolog.
Aztán le akarod vinni az árat, majd felhívni mindenkit újra? Szintén hülyének fognak nézni.
A csökkentett árat sem fogod megkapni mert látják, hogy kell a pénz, ezért még abból is le fognak alkudni.
Ennyi józan eszed azért lehetne.
Mikor mi néztünk házat volt olyan ingatlanos aki később felhívott h na mi a véleményünk stb.
Mondjuk ha valaki lejjebb viszi az árat akkor lehet hogy könnyebb eladni egy lakást de lehet tévedek...
Elsőben csak szemlélődnek a vásárlók.Megnéznek több lakást,és viszonyitanak . A komoly vásárló az többször is vissza nézhet .Majd próbál alkudni .Ilyenkor mindkét fél engedni szokott. Amig az ilyenek zajlanak,betoppanhat az igazi,aki a kináltér is megveszi .Aztán jönnek a volt megnézők,én is megadtam volna.Nálunk ez így zajlott.
36 an nézték meg,a 37. azonnal elvitte.
Rátelefonálni senkire sem szabad .Megjön majd a veréb,ahogy mondani szokták .
Utolsó: hát ez az, szeretném már eladni a lakást... persze nem áron alul azért.
De kíváncsi lennék h a 3. válaszoló hogyan akar lakást megnézni ha nem tudja senki a telefonszámát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!