Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti megvennétek?

Ti megvennétek?

Figyelt kérdés
Ti megvennétek egy rendszeresen karbantartott bmw e36-ot ismerőstől?Amit tudni kell:a kocsi soha se hagyta cserbe jelenlegi tulaját,a kocsin újak a fékek,illetve egy éve vezérlés csere volt nem igazán rohad,nem behozott kocsi magyar az élete elejétől,nem tunigolt,megkímélt,fapados semmi extra nincs benne,350 ezer forint az ára.Szerintetek megérheti?nagyon sok kocsit megnéztem,de sajnos amik lennének ennyiért azok mind nagyon kicsik három tagú családnak szerintem...esetleg,ha ez nem akkor valami más ötlet?

2018. aug. 4. 05:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

27 éves bömbi, amit 350-ért adnak, az első egy-két évben el fogja kérni a vételárat szervizre. Ha nem többet.

Ez a kategória (lassan 30 éves német prémium márka fapados modellje) ma már hobbiautó. Ami ha nem megy, nem baj, mert van járós autó. Miért adják el? Megunták, vagy már csöndben kezdett olyan jeleket mutatni, hogy hamarosan nagyobb ráköltés várható?

350-ért 10-15 éves kiskocsit érdemes venni. Gyereket hurcibálni az is jó.

Swift, Twingo, Lanos, Kalos, Corsa... ez a kategória vehető ennyiért. Már viszonylag rövid távon is jobban jársz egy ilyennel.

2018. aug. 4. 14:25
 12/20 veterán vas ***** válasza:

Nem lehet megállni szó nélkül:

1. BMW-t akarsz venni második(!) autónak egy Smart "mellé".

2. Szerinted kiváló állapotú, de 350 ezret sokallsz érte

3. Bármilyen nemleges választ kapsz, Te próbálod győzködni a vásárlásról lebeszélőket.

A fenti három dolog arra utal, hogy hagyni kell, menj a saját fejed után. ;)

2018. aug. 4. 14:41
 13/20 A kérdező kommentje:
Inkább vegyek hitelre egy golfot?
2018. aug. 4. 14:49
 14/20 A kérdező kommentje:
Vagyis nem is hitelre,hanem össze tudnám rá családtagoktól koldulni a pénzt,de nem érzem értelmét,hiszen öt év múlva szeretnék egy rendes kocsit mondjuk egy hasonlót ahoz amit el kellett adnom(audi a4 b6),de most 350-ből nem jut eszembe jobb,nekem olyan kell amire most per pillanat nem kell költenem,meg aminek nem számít ha belefolyik a cement,illetve elférünk benne bőven és haza tudok benne vinni akármit,amúgy nekem se nagy öröm,hogy egy olyan kocsival kell járnom ami helyett már a legtöbb retkes more is újabbat vett...
2018. aug. 4. 14:59
 15/20 anonim ***** válasza:
70%

Fillérbaszás az megy, de BMW kell.

Igazából úgy van, ahogy előttem írták, eldöntötted te ezt már. Röhej, hogy szerinted egy ilyenben jobban el lehet férni, mint Golf-ban pl.

Akinek ennyire nincs pénze az szimplán ne akarjon házat, gyereket meg két autót. külön külön se, nem hogy egyszerre

2018. aug. 4. 15:38
 16/20 A kérdező kommentje:
15-ös nálad komoly szövegértési gondok vannak,nekem a golf jobb lenne,de a hármas az nincs normális a négyes meg drága,amúgy meg a másik kocsiba képzeld el én egy forintot nem toltam eddig,szóval azt vedd tőlem külön,nekem ahoz közöm nincsen...
2018. aug. 4. 16:08
 17/20 A kérdező kommentje:
amúgy meg nem döntöttem el.
2018. aug. 4. 16:10
 18/20 anonim ***** válasza:
Én se nem veszek ismerőstől, és nem is adok el ismerősnek autót, elvből. Úgy gondolom, hogy akár barátságok, vagy jóismerősi viszonyok is rámehetnek, ha később az autó mégsem olyan jó.
2018. aug. 4. 21:44
 19/20 veterán vas ***** válasza:

Utolsó.

Eddig valamennyi autómat ismerőnek adtam el.

Tudom, hogy nehéz elhinni, de mai napig köszönnek. :D

2018. aug. 5. 08:45
 20/20 anonim ***** válasza:

Ha az embernek nincs takargatni, titkolni valója az eladó autójával kapcsolatban és nem magasztalta alaptalanul az egekig folyamatosan akár szándékosan, akár összehasonlítási alap hiányában önhibáján kívül, akkor nem lehet gond.

Persze ehhez az is kell, hogy a vevő a helyén kezelje a használt autó fogalmát és ne 0km-es szalonautót várjon el aprópénzért.

2018. aug. 5. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!