Ti megvennétek?
Fapados öreg bmw-t, családi autónak, annyiért, amennyibe egy jobb új bicikli kerül, nem vennék.
Szerintem gyűjts még jócskán ehhez a pénzhez és akkor valami értelmesebbet vegyél! Ha ezt belátható időn belül nem tudod megtenni, akkor ne vegyél autót!
Kérdező, ne vedd magadra, de manapság sokan úgy vannak vele hogy kötelező autót venni, akkor is ha nem fér bele az anyagi helyzetükbe. Ha netán beüt valami komolyabb szerviz + netán gumikat is kellene cserélni, akkor mit csinálsz? Évekre leállítod a kert végében?
Szerintem érdemesebb ezt a pénzt a bankszámlán hagyni és taxira költeni ha úgy adódik.
Ha mindenképp megoldhatatlan az életed autó nélkül, akkor valami alap, de jobb állapotú régi Swiftet, megkíméltebb F Astrát vennék a helyedben. Hidd el, abban is elfér 2-3 ember! Ha az anyagi keret korlátozott, akkor sajnos kompromisszumot kell állítani az igények terén.
Ha olyan kifogástalan mint ahogy állítja akkor miért adja oda 350-ért? Itt valami nem stimmel.
Ennyiért már Astra G is van és azok annyira egyszerűek hogy még házilag is tudod javítani.
Szerintem is te már eldöntötted, hogy megveszed, csak most megerősítést vársz itt a válaszolóktól.
27 éves... bármi bármikor elfáradhat rajta. Motorba, váltóba, kuplungba nem látsz bele. Van ami most jó rajta, lehet hogy következő hónapban meg már nem. Persze ez sem törvényszerű, csak van rá esély. Amiket javasoltam, nem azért tettem, mert azokban nem romlanak el ezek a dolgok, hanem mert az új alkatrész árak is elfogadhatóak hozzájuk és a bontók is rogyásig vannak velük alkatrésszel. Így hosszabb távon a fenntartásuk olcsóbb.
De ha ennyire szeretnéd ezt a bmw-t, vedd meg és kívánom, hogy ne legyen vele soha komolyabb gond! :)
Hobbi autónak talán, de a fapadossága miatt még annak sem igazán.
Családi autónak meg kétszer ennyiért kell nézelődni legalább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!