Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a baj azzal, ha egy használ...

Mi a baj azzal, ha egy használt autóra költeni kell?

Figyelt kérdés

Mostnanában több ilyen sztorit is hallottam, hogy valaki vett használt autót néhány százezerért, majd húzta a száját, ha rá kellett költeni néhány tízezret, max 100k-t.

Csak nekem furcsa ez? Én sem vagyok gazdag, hogy megengedhessem magamnak a pénz szórását, de ha valaki használtan vesz valamit, akkor az szinte biztos, hogy rejtett költségekkel járhat. Mindezek után, ha az ember ráköltött a kocsira, még utána is megéri, mert eleve sokkal olcsóbb egy használt autó, mint egy új.

Azon viszont csak röhögni lehet, amikor valaki veszi a 200 ezer forintos 30 éves BMW-t, utána meg csodálkozik, hogy nem tudja fenntartani/tankolni.

Miért nem gondolkodnak az emberek egy vásárlás előtt?

2018. aug. 1. 15:58
1 2
 11/12 crudy ***** válasza:
52%
Azt az opelt nem kellett volna megvenni. Ha hazaig haromszor megallt ami kb 3 kilometer akkor a tesztuton is meg kellett volna allnia. Aki romot vesz az a vilagba szervizelheti attol meg rom lesz. Hogy tud elmenni egy millio egy 96os opelre? Az tobb mint a vetalar.
2018. aug. 3. 22:21
 12/12 A kérdező kommentje:

Egyet értek.

Meg látszódott is, hogy "tákolva" van, szóval nem is értem miért vesz valaki olyan autót.

2018. aug. 4. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!