Vettem egy autòt. Ès az olajszint a min van. Sajnos nemtudom milyen olajat öntöttek bele. Problèma lenne ha belöntenèk egy màsik fajta olajat? Vagy ilyenkor csereljem le az egèszet? Motorolajrol lenne szò.
Az jó vétel volt,ha egy hónap alatt megzabálta az olajat..
Lényegében akkor bármilyen 10-40-est tölthetsz bele
ha véletlenül tudod a kocsi márkáját/tipusát, akkor gúglizd be..
itt csak általánosságban kérdezed, olyan választ is kapsz.
úgy érzem sajnálod a maradék olajat leengedni, és próbaképp 10ezerforintért új olajat venni+ szűrőt.
Amúgy egy fehér itatóspapírral olajtesztet végezhetsz. ebből házilag megtudhatod, hogy milyen az olaj, cserélték-e...stb..
Engem nagyon elgondolkodtatna,hogy hova tűnt belőle 1 hónap alatt az olaj.....ha szerencséd van akkor valamiért csak kevés lett bele öntve.
Én cserélném még akkor is ha 1 hete öntötte bele, pont úgy ahogy a szűrőket és stb
Egy hónapja cserélte? Akkor bizonyára megvan a számlája. ha nincs meg, akkor hogy bizonyítja a cserét?
Mivel nem tudot mit tett bele, én is lecserélném. Egy most elmulasztott olajcsere, az esetleg beleöntött ki tudja milyen szar és kokszosodó olaj miatt később az olajcserénél jóval nagyobb költségeket okozhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!