BMW-be szerelt angel eye átmegy a műszaki vizsgán? Nem gyárilag, hanem utólag beszerelt pl. E46, E36 Olyan is írhatna akinek ilyen van bent az autójában és átengedték.
Figyelt kérdés
Angel eye, bmw, műszaki2018. júl. 29. 11:49
2/7 anonim válasza:
e36 tulaj vagyok nekem nem szóltak...
4/7 A kérdező kommentje:
Akkor hogy van az, hogy minden második bmw-n látok ilyet? (E46) Azok hogyan mentek át a vizsgán???
2018. aug. 1. 12:42
5/7 anonim válasza:
Egy kis kenőpénz kell hozzá és megoldható. Vagy jó ismeretség.
6/7 anonim válasza:
Kb mindenki tudja ,hogy megfelelő helyen megfelelő összegért a talicskának is adnak műszaki vizsgát. Ilyen piti dologért mint az angeleye meg nem is kérnek sokat, sőt lehet csak legyintenek rá.
7/7 anonim válasza:
Nekem a szerelőm viszi, törzsvendég ott mert sok ember autóját ő viszi, így nem is szívóznak vele, nem tudom, hogy viszi a lényeg, hogy megvan rajta a műszaki, és nem kell többet fizessek, csak amennyit egyébként is szoktam az miatt mert, hogy ő viszi el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!